Acusen Carme Chaparro d'independentista i ella respon ràpid

La periodista ha utilitzat Instagram per respondre les acusacions d'un usuari
Carme Chaparro durant un acte promocional
Carme Chaparro ni és independentista ni l'han acomiadat de 'Cuatro al día' | GTRES

Carme Chaparro ho ha deixat ben clar, ni és independentista, ni l'han acomiadat de 'Cuatro al día'. Recentment s'ha especulat molt amb la ideologia de la periodista com també del fet que l'hagin fet fora del seu programa.

  

Fa dies es va confirmar que Joaquín Prat seria el nou presentador de 'Cuatro al dia', fet que suposa l'abandonament del programa de la catalana Carme Chaparro. A partir d'aquesta notícia van ser molts els que van suposar que la cadena volia prescindir de la periodista. Ella mateixa ha estat qui ha desmentit el seu acomiadament a Instagram, i també ha aprofitat per dir obertament que no és independentista.

Carme Chaparro no és independentista

Tot això ha sorgit arran d'un missatge d'un usuari d'Instagram que deia: «M'encantaves, fins que em vaig adonar que eres independentista i que et van fotre al carrer... Me n'alegro!!!». Aquest comentari va arribar a Chaparro que no va dubtar en contestar d'una manera molt breu, però eficaç i contundent. «Ni una cosa, ni l'altre», va contestar la catalana a través d'una història a Instagram, posant fi a tots els rumors.

Carme Chaparro a Instagram
Carme Chaparro nega a Instagram ser independentista | Instagram

També et pot interessar...Comentaris
Juanma
Ser independentista no es pas una acusació, es transitori, jo vull ser independentista, jo vull.q CATALUNYA sigui un pais independent

envia el comentari