Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'

Acusen 'La isla de las tentaciones' d'una gran enganyifa en la final de diumenge

La polèmica podria comportar problemes per a l'exitós format

Diumenge a la nit es va viure un programa molt especial de 'La isla de las tentaciones', perquè les parelles participants es van poder retrobar per fi després de setmanes separades. Un retrobament que no va acabar gens bé, excepte per a una parella, ja que les relacions van arribar a la seva fi. Això sí, cadascuna de forma diferent.

No obstant això, aquest espai ens va revelar alguns detalls del que succeirà en el pròxim lliurament de dimecres, concretament, en aquest se'ns mostrarà com es troben, sentimentalment parlant, tots els concursants tres mesos després d'haver finalitzat el programa.

Amb un petit avanç és com es van deixar entreveure alguns dels moments més sorprenents i importants del pròxim programa. I, precisament, aquest ha fet que alguns internautes acusin 'La isla de las tentaciones' i a dos joves d'haver mentit. Sí, ens estem referint a Melyssa i Tom Brusse.

Tom Brusse i Melyssa, parella a 'L'illa de les temptacions'
Tom Brusse i Melyssa són els protagonistes de la mentida | Telecinco

L'acusació que fa saltar les alarmes sobre 'La isla'

En el programa de dimecres passat, Melyssa i Tom Brusse es van tornar a veure les cares en una foguera de confrontació. Aquesta va ser demanada per ella per aclarir en quin punt estava la seva relació de parella. No obstant això, potser no va ser tal com la jove havia imaginat, ja que va haver de veure que el seu noi havia mantingut relacions sexuals amb Sandra.

Per tant, el que va succeir va ser la ruptura definitiva de la relació després d'un intercanvi de retrets i insults. Una ruptura que va decidir ella, qui es va mostrar molt segura i orgullosa de la seva postura davant el que havia estat el seu xicot.

Malgrat això, en l'avanç per aquest pròxim dimecres, s'ha descobert la 'gran mentida'. Melyssa va ser presentada en l'esmentada foguera com una abanderada de la dignitat, però sembla que no va ser així perquè Tom deixa caure que després del dur enfrontament que van viure a la foguera van acabar tenint sexe a l'habitació de l'hotel.

Aquest descobriment ha fet que molts seguidors de 'La isla de las tentaciones' s'hagin sentit enganyats pel programa i per la jove. Tant és així, que no han dubtat a deixar constància d'això amb missatges a les xarxes socials com aquests:

  • «Melyssa, diga'm que Tom menteix i no te n'has anat amb ell al llit. Melyssa, si us plau».
  • «Melyssa, per què?».
  • «Ja anaven amb l'experiència d'una primera temporada així que no em crec res. Massa teatre».
  • «Quina falsa i mentidera la Melyssa! És una mentidera».
  • «La dignitat de Melyssa se'n va anar amb Rosito a la foguera. Mare meva, quin 'chascazo!'».

Això sí, caldrà esperar a dimecres per veure tota la seqüència concreta i descobrir què va passar realment entre l'exparella.