脷LTIMA HORA

馃毃 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

鉂 Sanitat prohibir脿 la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Acusen 'La isla de las tentaciones' d'una gran enganyifa en la final de diumenge

Es refereix a dos dels concursants m茅s protagonistes de l'edici贸

Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'
Acusen 'La isla de las tentaciones' d'enganyar a la final | Telecinco

Diumenge a la nit es va viure un programa molt especial de 'La isla de las tentaciones', perqu猫 les parelles participants es van poder retrobar per fi despr茅s de setmanes separades. Un retrobament que no va acabar gens b茅, excepte per a una parella, ja que les relacions van arribar a la seva fi. Aix貌 s铆, cadascuna de forma diferent.

No obstant aix貌, aquest espai ens va revelar alguns detalls del que succeir脿 en el pr貌xim lliurament de dimecres, concretament, en aquest se'ns mostrar脿 com es troben, sentimentalment parlant, tots els concursants tres mesos despr茅s d'haver finalitzat el programa.

Amb un petit avan莽 茅s com es van deixar entreveure alguns dels moments m茅s sorprenents i importants del pr貌xim programa. I, precisament, aquest ha fet que alguns internautes acusin 'La isla de las tentaciones' i a dos joves d'haver mentit. S铆, ens estem referint a Melyssa i Tom Brusse.

Tom Brusse i Melyssa, parella a 'L'illa de les temptacions'
Tom Brusse i Melyssa s贸n els protagonistes de la mentida | Telecinco

L'acusaci贸 que fa saltar les alarmes sobre 'La isla'

En el programa de dimecres passat, Melyssa i Tom Brusse es van tornar a veure les cares en una foguera de confrontaci贸. Aquesta va ser demanada per ella per aclarir en quin punt estava la seva relaci贸 de parella. No obstant aix貌, potser no va ser tal com la jove havia imaginat, ja que va haver de veure que el seu noi havia mantingut relacions sexuals amb Sandra.

Per tant, el que va succeir va ser la ruptura definitiva de la relaci贸 despr茅s d'un intercanvi de retrets i insults. Una ruptura que va decidir ella, qui es va mostrar molt segura i orgullosa de la seva postura davant el que havia estat el seu xicot.

Malgrat aix貌, en l'avan莽 per aquest pr貌xim dimecres, s'ha descobert la 'gran mentida'. Melyssa va ser presentada en l'esmentada foguera com una abanderada de la dignitat, per貌 sembla que no va ser aix铆 perqu猫 Tom deixa caure que despr茅s del dur enfrontament que van viure a la foguera van acabar tenint sexe a l'habitaci贸 de l'hotel.

Aquest descobriment ha fet que molts seguidors de 'La isla de las tentaciones' s'hagin sentit enganyats pel programa i per la jove. Tant 茅s aix铆, que no han dubtat a deixar const脿ncia d'aix貌 amb missatges a les xarxes socials com aquests:

  • 芦Melyssa, diga'm que Tom menteix i no te n'has anat amb ell al llit. Melyssa, si us plau禄.
  • 芦Melyssa, per qu猫?禄.
  • 芦Ja anaven amb l'experi猫ncia d'una primera temporada aix铆 que no em crec res. Massa teatre禄.
  • 芦Quina falsa i mentidera la Melyssa! 脡s una mentidera禄.
  • 芦La dignitat de Melyssa se'n va anar amb Rosito a la foguera. Mare meva, quin 'chascazo!'禄.

Aix貌 s铆, caldr脿 esperar a dimecres per veure tota la seq眉猫ncia concreta i descobrir qu猫 va passar realment entre l'exparella.


Comentaris

envia el comentari