Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Acusen 'Pasapalabra' de «tongo» en una repesca i preguntes massa fàcils per un mateix concursant

Els teleespectadors s'han mostrat indignats i amb criticat el programa a les xarxes
Christian Gálvez al programa 'Pasapalabra' | Telecinco

 

'Pasapalabra' és un dels programes de més èxit de la televisió. Aquest concurs de Telecinco que ja porta molts anys emetent-se té milions d'espectadors i sempre que és notícia és per la gran suma de diners que ha aconseguit endur-se el gran guanyador del «Rosco Final». Però a vegades, no tots els comentaris són positius.

 

Actualment, les xarxes socials van plenes de comentaris sobre 'Pasapalabra' tot i que no precisament bons. El concurs presentat pel mític Christian Gálvez ha estat acusat de «tongo» en dues emissions d'una mateixa setmana.

Dures acusacions de «tongo» a 'Pasapalabra'

Concretament, ha estat aquest dilluns quan els teleespectadors han començat a sospitar que alguna cosa tramava Telecinco. Sebastián, un dels concursants, va quedar eliminat després de no superar al seu rival, Fran, al «Rosco Final». Això sempre passa al programa, però l'endemà, Sebastián va tenir l'oportunitat de tornar a concursar si aconseguia guanyar al seu rival de la «cadira blava» al principi del concurs.

 

I així va ser. Finalment, ahir dimarts, Sebastián i Fran van tornar a enfrontar-se per aconseguir el premi però el resultat va ser diferent. Si la primera vegada va perdre, aquest segon cop va aconseguir guanyar a Fran aconseguint la continuïtat en el programa.

 

Que Sebastián guanyés a Fran en la seva segona oportunitat va enfadar molt als espectadors de 'Pasapalabra' que consideren que el concursant ha tornat al programa perquè així ho volia Telecinco, ja que les preguntes havien sigut massa fàcils.

Sebastián, el concursant repescat | Telecinco

 

Les xarxes socials van esclatar contra el concurs després de veure com Sebastián guanyava al seu rival. Els teleespectadors es van mostrar molt indignants i no van dubtar en criticar al programa, considerant que hi havia hagut «tongo». Inclús van arribar a nomenar al concursant un «endollat».

 

 

 

Més polèmica amb el mateix concursant

Però no és la primera vegada que Sebastián es veu immers en aquest tipus de polèmica. La setmana passada 'Pasapalabra' ja va ser acusat de posar preguntes massa fàcils a aquest concursant.

 

Llavors els teleespectadors van ser molt crítics amb el concurs de Telecinco presentat per Christian Gálvez. Segons l'opinió de molts usuaris, el «Rosco Final» de Sebastián tenia preguntes molt fàcils amb la intenció que aconseguir emportar-se el pot de 400.000 euros, que finalment no va guanyar.