El vídeo que demostra el favoritisme de 'Supervivientes' amb Rocío Flores

No és la primer acusació d'aquesta mena que es produeix en aquesta edició

Rocío Flores posant per a 'Supervivientes'
La participació de Rocío Flores a 'Supervivientes' està sent molt polèmica | Telecinco

La gala del dimarts de 'Supervivientes' és normalment el moment on els concursants recuperen forces gràcies a les recompenses que obtenen per guanyar les proves, que no acostumen a ser massa dures. Tot i això, aquesta setmana sí que van voler exigir un esforç de pura força per decidir qui eren els guanyadors. 

En grups de tres, havien de tensar una corda per aconseguir tres trossos de fusta i poder menjar un suculent cocido madrileny. Això sí, el premi només era perquè ho fes més de pressa i per això el públic va quedar mig sorprès, mig enfadat per la resolució d'una de les disputes. 

Les xarxes parlen de 'tongo'

Un dels trios de competidors eren Rocío Flores, AlejandroElena. Les xarxes van esclatar per un petit detall durant la seva part de la prova. I és que encara que les tres cordes mesuraven el mateix, la de la filla d'Antonio David i Rocío Carrasco ha trigat més a tensar-se. Gràcies a aquesta elasticitat, li va ser molt més fàcil arribar als objectius i, per tant, guanyar la prova aconseguir l'anhelada recompensa alimentària.  

Mentre ella gaudia d'un exquisit plat de llegums, els seus dos companys es conformaven amb un simple brou. La facilitat amb la qual va imposar-se als seus dos rivals no va fer una altra cosa que encendre les xarxes, que un altre cop acusaven la direcció del programa de prendre decisions per afavorir Rocío Flores.


Comentaris

envia el comentari