Ada Colau aixeca passions en un sopar de 'First Dates'

No és la primera vegada que l'alcaldessa de Barcelona surt en una conversa al 'reality'

'Firts Dates'

Azahara i Uri a la seva cita a 'Firts Dates', on van parlar d'Ada Colau | 'Firts Dates' Instagram
 

Ada Colau va tornar a formar part del sopar entre dos concursants del programa televisiu d’amor de CuatroFirst Dates. En aquest cas ha estat escollida per una concursant com a la política preferida per part d’Azahara, una barcelonina de 21 anys «molt 'fiestera'» que va anar al programa.

La veritat és que Azahara ho portava molt clar en arribar al restaurant de Carlos Sobera, volia un noi que tingués feina, amb sentit de l’humor i, el més important, «que no fos de dretes».

Així, el programa la va fer sopar amb un altre concursant barceloní, Uri. «Sóc molt 'fiestero'. Mai tinc fi per acabar la nit. Si començo a les 10 de la ni és possible que no pugui parar fins a les 12 del matí del següent dia», va presentar-se.

De seguida van tenir una bona connexió, així, per certificar-ho, el programa els va facilitar unes targetes anomenades ‘traïdorenques’. En una d’aquestes targetes indicava que els concursants havien de dir qui era el seu polític preferit i Azahara ho va tenir molt clar: «Trio Ada Colau perquè munta unes festes de 'puta mare' a Barcelona. D'ençà que hi és, les festes de La Mercè són les més alternatives que hi ha».

També els va donar temps per parlar d’altres temes, com el feminisme. Així, van concloure que «tot el món hauria de ser feminista. La gent pensa que el feminisme és com el masclisme i no, el masclisme és la superioritat de l’home i el feminisme la igualtat».


Comentaris

envia el comentari