Adara abandona el plató de ‘Sábado Deluxe’ entre crits i insults

La jove ha hagut de ser atesa pel doctor de Mediaset

Adara Molinero a la casa de 'Gran Hermano'
Adara ha acudit al Deluxe per parlar de Gianmarco | Telecinco

Adara acudia aquesta nit a plató de 'Sábado Deluxe' per parlar de la sonada ruptura amb Gianmarco Onestini. La jove mostrava una actitud forta i venia amb ganes d'explicar moltes coses, però el que no esperava és que un dels col·laboradors del programa anés a treure-li un tema que l'ha descol·locat completament i ha acabat ocasionant que abandonés el programa a meitat de l'entrevista.

Kiko Matamoros ha estat tota la nit preguntant-li a Adara per temes espinosos que ella mateixa ha confessat que  estaven sent revisats per la seva advocada. Temes que tenen a veure amb la seva exparella i altres assumptes que la guanyadora de 'Gran Hermano VIP' ha anat trampejant com ha pogut, però ha arribat un moment on tot se li ha torçat i ha acabat per esclatar.

Matamoros ha volgut preguntar a Molinero per la custòdia del seu fill i ella s'ha aixecat de la cadira mentre cridava a Matamoros «Ets un fill de p***, amb el meu fill no». Cal recordar que les mesures de seguretat han impedit que el presentador pogués tocar a Adara i convèncer-la perquè no se n'anés, per la qual cosa no han pogut evitar que fugís plorant cap al seu camerino.

Adara pateix un atac d'ansietat a 'Sábado deluxe'

Omar Suárez ha seguit a la jove i li ha explicat per telèfon a Jorge Javier Vázquez que estava tancada al seu camerino trucant al seu representant per dir-li que tot això no li valia la pena. De fons, s'escoltava a Adara cridant i plorant.

Més tard han confirmat que estava patint un atac d'ansietat i que estava sent atesa pel doctor del programa. Així, Jorge Javier i la resta de col·laboradors s'han quedat sense la seva convidada central una mitja hora abans del que estava previst.


Comentaris

envia el comentari