Adara abandona 'El tiempo del descuento' després de confessar el seu amor per Gianmarco

L’èxit del concurs ha estat possible gràcies a la seva participació

Jorge Javier Vázquez ja va avisar el primer dia que la presència d’Adara Molinero a ‘El tiempo del descuento’ tenia data de caducitat i sembla que ha arribat l’hora, ja que la jove hauria d’abandonar el concurs per poder dedicar el seu temps a les obligacions que l’esperen fora de la casa. Ella mateixa ja va explicar que només es quedaria al programa uns dies perquè ha d’estar amb el seu fill de pocs mesos.

Així, el programa de Telecinco ha ofert dues opcions a Adara aquesta nit: abandonar el concurs o quedar-se per descobrir què passaria si continua uns dies més juntament amb Gianmarco Onestini. Tanmateix, el primer a saber quina és la seva decisió ha estat el Maestro Joao, amic de la guanyadora de ‘Gran Hermano VIP 7’ que des del primer dia li ha brindat tot el seu suport.

La decisió d’Adara

Finalment, Adara ha pres la seva decisió i ha informat als organitzadors de ‘El tiempo de descuento’ que abandona el programa per encarregar-se de les seves obligacions familiars, dient adéu així a la seva continuïtat al concurs i, per tant, allunyant-se de nou de Gianmarco, el seu enamorat amb qui va tornar a besar-se, perdent l’oportunitat de reconciliar-se amb Hugo. Ara caldrà veure què passarà després, quan acabi el concurs, per saber si es retrobarà amb l’italià o s’acomiadaran per sempre.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari