Adara admet tenir sentiments cap a un altre concursant i podria perdre la seva parella

Els sentiments cap a Gianmarco sembla que són recíprocs i podrien convertir-se en alguna cosa més en les pròximes hores

Adara Molinero
Adara plora durant una gala de 'Gran Hermano VIP' | Telecinco

'Gran Hermano VIP' ha viscut un nou gir. Si des d'un principi es volia basar una part del concurs en el triangle que conformen Adara, Pol i el Maestro Joao, ara sembla que el cercle s'amplia. Lluny d'enemistar-se, els tres tenen una bona relació, fins i tot compten amb una complicitat més que evident.

En un d'aquests moments còmplices, Adara ha confessat al Maestro Joao que estaria començant a sentir coses cap a un altre concursant, l'italià Gianmarco Onestini. Aquest fet és més que evident i s'ha demostrat amb converses que han tingut entre els dos, on han intercanviat boniques paraules i frases que es poden entendre com l'inici d'una relació que aniria molt més enllà que la d'una simple amistat.

Adara està molt preocupada

Adara s'ha adonat què està passant, i està preocupada per com es pot entendre des de l'exterior. Per la seva banda, la seva parella està vivint el concurs des de l'exterior i, malgrat que diu esperar a poder parlar amb ella per aclarir els fets, confessa que està preocupat i que si ella decideix emprendre un altre camí, la seva participació en el programa com a defensor s'ha acabat.  

Hugo Martín, parella d'Adara, ha demanat a l'organització del concurs poder parlar amb la concursant per poder aclarir la situació, però fins al moment sembla que això no serà possible i s'haurà d'esperar a la pròxima vegada que puguin contactar amb l'exterior.

Una història que recorda a la d'Estela Grande i Diego Matamoros

Setmanes enrere Estela Grande, també concursant d'aquesta edició, vivia una història molt similar amb Kiko Jiménez, on semblava que l'amistat superava alguns límits i això es va traspassar a l'exterior. Per la seva part, el seu marit Diego Matamoros tampoc va saber gestionar aquesta situació.

També et pot interessar...


Comentaris
Jordi
A qui l importa aixo,es una noticia d interés mundial ?,son una vividors,Vaixa uns periodistas

envia el comentari