Adara carrega contra el concursant més polèmic de 'La Isla de las Tentaciones'

Ho ha fet a través de les xarxes socials

Adara Molinero al plató de Supervivientes
Adara Molinero al plató de Supervivientes | GTRES

'La Isla de las Tentaciones' ha causat furor al nostre país i això ha fet que famosos com Adara també hagin parlat del programa. En concret, la guanyadora de 'GH VIP 7', que recentment ha publicat la seva primera fotografia amb la seva parella, Rodri, ha criticat un concursant. Exactament, contra Tom Brusse, l'ex de Melyssa i actual parella de Sandra. La madrilenya ha fet ús de les xarxes socials per atacar el marroquí per haver-li estat infidel a la seva noia i per no deixar de mentir.

Les crítiques d'Adara

L'audiència del programa ha estat especialment crítica amb el polèmic Tom. I és que ell ha menyspreat el mal de la seva parella i no ha dubtat en ser-li infidel en poc temps. Tant és així que ha sortit a defensar-se igual que la seva actual parella.

I entre els comentaris en contra que ha rebut es troben els d'Arada. Aquesta, en la darrera gala del programa va estar molt activa a les xarxes socials. En concret, no va dubtar en deixar missatges molt durs contra ell, com ara: «Quan veig a Tom m'entren ganes de vomitar contínuament».

Les mentides que va pronunciar en el trobament amb Melyssa i inclús els seus riures inapropiats davant algunes situacions van fer enfadar més a la guanyadora de 'GH VIP'. Bona mostra d'això és que ella no va dubtar en escriure al compte d'Instagram de 'La Isla de las Tentaciones'. Exactament el missatge que va deixar va fer: «S'ha de ser merda per dir rient que et vas posar al llit amb ella. Em crec a ella una i mil vegades perquè ja es va veure com era a l'illa, un mentider compulsiu».

D'altra banda, va afegir: «L'únic que va fer en sortir va ser aprofitar-se de lo enamorada que estava ella. Prou, que algú em tregui el mòbil!». D'aquesta manera, Adara va deixar patent que no suporta a Tom Brusse. Potser no és només per l'actitud que ha mostrat en el programa sinó també perquè li recorda al seu propi ex, Gianmarco. I és que ha qualificat als dos com mentiders.


Comentaris

envia el comentari