Adara continuarà una setmana més a 'GH VIP'

La concursant es torna a salvar de la nominació per segon cop consecutiu

Adara s'assabenta que s'ha salvat de l'expulsió
Adara s'assabenta que s'ha salvat de l'expulsió | TELECINCO

Els espectadors de 'GH VIP' han tornat a donar el privilegi a Adara de ser la concursant salvada de l'expulsió, ho han fet per segona setmana consecutiva. La jove s'ha convertit ja en una de les participants més destacades del concurs i sembla que l'audiència no vol que abandoni la casa.

Així, en el ‘Límite 48 horas’ d'aquest dimarts, Adara Molinero es convertia en la nominada menys votada i, per tant, té assegurada la seva permanència al concurs una setmana més. «Mare meva, no m'ho esperava. Estic tremolant», reconeixia després d'escoltar el seu nom.

D'altra banda, seran ara Kiko Jiménez i el Maestro Joao els que hagin de lluitar per la seva permanència a ‘GH VIP’. Encara que sembla que l'audiència té ja la decisió presa, només cal veure els percentatges que es van mostrar. Un dels concursants arriba a tenir un 77,8% dels vots, mentre que el segon es va quedar només amb un 16,9%.

Pol Badía regressa a la casa de 'GH'

La notícia per a Adara, no obstant això, podria no ser tan feliç com sembla i és que, també va entrar a la casa de Guadalix un nou concursant. Tal com s'havia filtrat poc abans, Pol Badía, actual parella del Maestro Joao, es va convertir en nou concursant del programa.

Pol Badía i Fernando Tejero
Pol Badia regressa a 'Gran Hermano'   | La Coctelera

 

Cal esmentar que Adara i Pol van mantenir una relació en el passat, cosa que pot donar pas a un ‘triangle amorós’ a la casa que podria donar bastant joc. Després de salvar-se de l'expulsió, la jove haurà de conviure doncs amb el seu ex i la nova parella d'aquest.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari