Adara, destrossada, es confessa entre llàgrimes a Joao

La guanyadora de 'GH VIP 7' està patint dins del nou reality

Diumenge començava el nou reality de Telecinco, 'El tiempo del descuento', que reunia novament a la majoria de concursants de 'GH VIP 7' amb la finalitat de què arreglessin tots els problemes que havia generat l'edició. Un dels moments més esperats era el retrobament d'Adara i Gianmarco, després que la seva història d'amor que es va crear dins el programa acabés amb els dos protagonistes enfadats i retraient-se coses.

Per Adara, tornar a conviure amb l'italià no està resultant gens fàcil així com tampoc tot el que va haver de viure en sortir de la casa, la ruptura amb el que fou la seva parella, Hugo Sierra. Finalment, la pressió ha pogut amb la madrilenya que ha acabat plorant al lavabo amb el seu amic, el maestro Joao, mentre la resta gaudien d'una festa que els havien preparat.

La madrilenya se sincerava amb Joao

La jove confessava que sent que té molta pressió: «Aquí estic sent conscient de la pressió de fora. Tothom em diu el que he de fer. Em fa ràbia perquè vull passar-ho bé. Porto molt a la motxilla. Vaig sortir d'aquí menjant-me el cap, vaig guanyar i em va venir tot de cop». «Sento que he sortit i ningú ha sigut capaç d'empatitzar amb mi. Em castigo diàriament. Començo a pensar que no ho hauria d'haver fet cada dia» se sincerava amb Joao.

Tal com va fer durant 'GH VIP 7', el vident va tornar a aconsellar a Adara i a convertir-se en el seu amic. La seva recomanació ha sigut: «Tens el teu fill i a tu. Fes el que sentis i com et vingui de gust. Quan passi la vida, us quedareu el teu fill i tu. No sentis pressió».

Joao assegurava a Adara que no es retregui ni es pressioni a ella mateixa per haver reconegut públicament que està enamorada de Gianmarco «és el que senties. Fer el que et deien els teus sentiments és el més bonic del món. No t'has de castigar per això. Estima't més i sigues més lliure».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari