Vídeo: El disgust d'Adara per unes polèmiques imatges de Gianmarco

Joao haurà de donar explicacions quan surti del concurs

Adara a El tiempo de descuento
Adara, molesta amb la complicitat entre Gianmarco i Joao | Telecinco

Tot i que Adara ja ha deixat clars els seus sentiments cap a Gianmarco amb una bonica carta que l'italià va poder a la gala d'aquest diumenge, va poder veure un detall que no li va agradar gens. Segons va expressar la jove a 'El tiempo de descuento', hi ha un concursant que haurà de donar-li explicacions un cop acabi el programa. La guanyadora de l'última edició de 'Gran Hermano VIP' es referia al flirteig d'amics -o alguna cosa més- que hi ha entre el Maestro Joao i Gianmarco.

Ja son uns quants els gestos, mirades i comentaris que els situen en una posició complicada, més tractant-se del millor amic i la suposada parella d'Adara. De fet, aquests detalls ja han estat motiu de debat per la resta de concursants, que sospiten que Joao podria estar sentint quelcom més que amistat pel concursant italià.

Adara, molt decebuda

Adara ja ha comentat que quan ella era al concurs, Joao feia tot el possible per amagar aquesta complicitat amb Gianmarco, però ara ja no hi havia cap necessitat de fer-ho. Sense dubte, el que més ha molestat a Molinero és que precisament sigui el vident qui protagonitzi aquests moments, coneixent la situació de la jove i el mal que li pot fer en veure aquestes imatges.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari