IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El col·laborador de Telecinco que ha captivat Adara Molinero

La jove va enviar un missatge a l'extronista a través d'Instagram

Adara Molinero concursarà a 'GH VIP 7'
La jove va enviar un missatge a l'extronista a través d'Instagram | INSTAGRAM

Tot i que Adara va dir fa setmanes que descartava tenir nova parella, després d'haver trencat primer amb Hugo Serra i després amb Gianmarco Onestini, ara sembla que la guanyadora de 'realitys' podria estar valorant una excepció i s'hauria interessat per un altre rostre molt conegut dins de l'univers Mediaset.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Jordi González començava el debat de 'Supervivientes' anunciant que Adara estava de nou il·lusionada amb algú i que aquest algú, es trobava també al plató. Les opcions eren diverses, però totes les mirades apuntaven a dos candidats: el primer d'ells, Suso Álvarez, i el segon, Cristian Nieto. El segon, a mesura que passaven els minuts, anava guanyat manxa, ja que el realitzador del programa l'enfocava cada vegada que parlava Adara per veure si inconscientment llançava alguna mirada còmplice i s'acabava delatant.

El dubte s'acabaria dissipant quan Jordi González li preguntava a Adara si estava il·lusionada amb Cristian Nieto, també conegut com a Cristian ATM, antic tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Aquesta reia i deia que estava enamorada de la vida i dels petits moments, però després de la insistència del presentador, acabava aclarint la història.

Adara va escriure un missatge a Cristian Nieto

Temps enrere Adara es va interessar per Cristian Nieto i li va enviar un missatge al seu perfil d'Instagram, però aquest mai va respondre. L'extronista ha explicat que mai va veure aquest missatge i que es va assabentar de la seva existència perquè un contacte en comú li va explicar que Molinero l'havia escrit.

Ara sembla que la relació seria impossible, ja que Cristian Nieto estaria coneixent una altra noia, fet que dificultaria per tant, l'acostament a la seva antiga pretendenta. Però només el temps dirà si acabarà passant alguna cosa entre tots dos.


Comentaris

envia el comentari