Primer pla d'Adara Molinero

Ha arribat el moment: Adara inverteix els seus estalvis a una nova vida

Començarà una nova etapa després de ser expulsada de 'Secret Story'

Adara Molinero ha estat definitivament expulsada de 'Secret Story'. Tot i ser una concursant entregada al món dels 'realities' i molt estimada entre l'audiència, l'exgran germana s'ha convertit en la desena expulsada del concurs.

La seva experiència com a participant de 'Gran Hermano' i guanyadora de 'GH VIP 7' no va ser suficient i va acabar sent víctima d'una derrota molt dolorosa. I és que, després d'haver estat expulsada davant dels Gemeliers i posteriorment repescada a través d'una votació per l'app, a Adara li ha perdut tot un nou duel.

En aquest cas, un cara a cara davant de la seva enemiga més gran dins del programa: Cristina Porta. Una batalla que per a molts havia de ser la gran final del concurs. Davant d'això, les votacions van estar molt renyides, però finalment els seguidors de Telecinco es van decantar per salvar la periodista esportiva.

Imatge de la mare d'Adara, Elena Rodríguez, al plató de 'Secret Story'
Elena Rodríguez, mare d'Adara, ha revelat el gran propòsit de la seva filla | Telecinco

Després de dos mesos al 'reality', Adara va marxar expulsada de la casa sense poder contenir les llàgrimes, ja que estava molt trista i decebuda perquè la seva aventura al concurs hagués arribat al final.

Mentre la jove digeria el mal tràngol de l'expulsió, la seva mare Elena Rodríguez va intentar donar-li ànims amb unes paraules molt enigmàtiques sobre el seu futur fora de 'Secret Story'. Unes declaracions que ens han permès conèixer en què Adara ha invertit tots els seus estalvis amb l'objectiu de donar un gran canvi a la seva vida.

El gran projecte que Adara ha pogut complir després de participar a 'Secret Story'

El nou format de Telecinco ha sigut una gran oportunitat laboral per a Molinero, però especialment una important injecció de diners. Sí, perquè la d'Alcobendas ha pogut continuar consolidant-se com una gran estrella de 'realities' mentre que omplia les seves butxaques de diners frescos. I tot plegat amb l'objectiu de complir un propòsit que tenia des de feia un temps, però que requeria una gran inversió econòmica.

Muntatge en què apareixen la mare d'Adara i ella
Adara s'ha comprat una casa | Catalunya Diari

Concretament, Adara hauria fet el pas de comprar-se una nova casa que li permetrà fer un canvi important a la seva vida. Una propietat que s'ha pogut permetre després d'invertir tots els seus estalvis i aconseguir una bona font d'ingressos durant la seva estada a 'Secret Story'.

Adara fa el pas definitiu: inverteix els seus estalvis per comprar-se un habitatge nou

Tot i que desconeixíem aquest gran projecte que Adara tenia al cap, la seva mare, Elena Rodríguez, no ha dubtat a fer-ho públic després de l'expulsió de la seva filla del concurs. «Va entrar en aquella casa amb un projecte fora i ja està signat», deia al plató sense oferir més detalls sobre el misteriós propòsit.

Les seves enigmàtiques paraules van provocar un gran debat a les xarxes socials, on en qüestió de minuts van començar a sorgir les preguntes i teories dels seguidors del programa. «Jo crec que el propòsit d'Adara i que ja està signat és el pis que volia. Res a veure amb la tele», apuntava una usuària.

Finalment, quan mare i filla es van retrobar al plató, vam poder comprovar que, efectivament, Elena es referia a la casa que la jove s'havia comprat.

«Estigues tranquil·la, d'acord? Ja ha acabat això i tens la teva casa, enhorabona», li xiuxiuejava a la seva filla amb la intenció de recordar-li la recompensa del seu pas pel programa.

D'aquesta manera, Adara pot estar més que satisfeta del seu pas pel concurs, ja que ha recuperat persones molt importants a la seva vida, ha complert el seu propòsit més desitjat i a més, ara pot començar una nova vida a casa seva.