Adara, enfonsada pel petó amb Gianmarco: «Pensava que podia controlar-me»

La guanyadora de 'GH VIP 7' no es pot treure del cap que deu pensar Hugo

Adara i Gianmarco a punt de fer-se un petó a 'El tiempo del descuento'
Adara i Gianmarco en la conversa que va provocar el seu petó | Telecinco

Si per alguna cosa Telecinco va decidir crear 'El Tiempo del descuento', era per poder retransmetre en directe com seria el retrobament entre Adara i Gianmarco, els dos grans protagonistes de la darrera edició de 'GH VIP'. I com era previsible la guanyadora del reality va tornar a caure sota els encants de l'italià, fent-li un petó que feia a miques els seus intents per tornar a Hugo Sierra.   

Es vivia així un nou capítol del, possiblement, triangle amorós més seguit dels darrers anys a televisió. Gianmarco atacava novament amb insistència per reconquerir a la seva estimada Adara: «Tinc tantes ganes d'estar amb tu». 

A l'espera de si pren una dràstica decisió 

Però com ja va passar l'altra vegada, la jove madrilenya no trigava gaire a explicar els seus sentiments després del seu acostament amb Gianmarco. «Pensava que podia controlar-ho però no puc. M'ha tornat a passar el mateix. Jo volia salvar el que tenia amb Hugo», confessava penedida.

El plor d'Adara posterior al petó amb Gianmarco
Adara explicava entre llàgrimes com ha tornat a caure en la temptació | Telecinco

I és que en les darreres setmanes s'havia publicat que Adara i el pare del seu fill, tot i la infidelitat d'ella, s'havien donat una segona oportunitat.  Amb aquest nou petó, però, sembla realment difícil que Hugo pugui concedir-li novament el seu perdó. 

En les pròximes hores, a la segona gala del programa, es podria confirmar també un fet clau pel concurs: la permanència o no d'Adara dins de la casa de Guadalix. Si decidís abandonar, tot fa pensar que el seu amant seguiria les seves passes per veure si ara sí que aconsegueix convèncer-la que estan predestinats per estar junts.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari