Adara Molinero concursarà a 'GH VIP 7'

Adara Molinero, cinquena concursant confirmada de 'GH VIP 7'

Adara tornarà a la casa de Guadalix, 6 mesos després de tenir el seu primer fill

Falten dues setmanes perquè comenci ‘GH VIP 7’ i a poc a poc es van coneixent els nous rostres que formaran part del ‘reality’. L’última en confirmar-se com a concursant ha estat Adara Molinero, exconcursant de ‘GH 17’, que va resultar clau en la seva edició convertint-se en participant revelació, però que va resultar expulsada, deixant un mal sabor de boca als seus seguidors, que des d’aleshores sempre han demanat per activa i per passiva el seu retorn a la casa de Guadalix. Amb ella, ja són 5 els noms confirmats entre els participants d'aquesta edició, entre els quals es troben Dinio, Mila Ximénez, Anabel Pantoja i 'El Cejas'.

Adara, feliç per tornar a la casa de 'Gran Hermano'

En un vídeo que Adara ha compartit al compte de Twitter oficial de ‘GH’, es dirigia als seus seguidors i anunciava: «Per fi entro a ‘GH VIP 7’. Moltíssimes gràcies per demanar-me una vegada i una altra.  Gràcies de tot cor. Us estimo molt i espero comptar amb el vostre suport»

  

‘Cazamariposas’ ha estat l’encarregat de revelar el nom de la nova concursant, per acabar amb les especulacions que apuntaven en direcció a Noemí Salazar, de ‘Gipsy Kings’. Adara Molinero entrarà a la casa de Guadalix només 6 mesos després de donar a llum el seu primer fill,  que ha tingut  amb el guanyador de ‘GH Revolution’ Hugo Sierra, amb qui manté una sòlida relació sentimental.

També et pot interessar...