Adara Molinero, cinquena concursant confirmada de 'GH VIP 7'

Adara tornarà a la casa de Guadalix, 6 mesos després de tenir el seu primer fill

Adara Molinero concursarà a 'GH VIP 7'
Adara Molinero concursarà a 'GH VIP 7' | INSTAGRAM

Falten dues setmanes perquè comenci ‘GH VIP 7’ i a poc a poc es van coneixent els nous rostres que formaran part del ‘reality’. L’última en confirmar-se com a concursant ha estat Adara Molinero, exconcursant de ‘GH 17’, que va resultar clau en la seva edició convertint-se en participant revelació, però que va resultar expulsada, deixant un mal sabor de boca als seus seguidors, que des d’aleshores sempre han demanat per activa i per passiva el seu retorn a la casa de Guadalix. Amb ella, ja són 5 els noms confirmats entre els participants d'aquesta edició, entre els quals es troben Dinio, Mila Ximénez, Anabel Pantoja i 'El Cejas'.

Adara, feliç per tornar a la casa de 'Gran Hermano'

En un vídeo que Adara ha compartit al compte de Twitter oficial de ‘GH’, es dirigia als seus seguidors i anunciava: «Per fi entro a ‘GH VIP 7’. Moltíssimes gràcies per demanar-me una vegada i una altra. Gràcies de tot cor. Us estimo molt i espero comptar amb el vostre suport»

  

‘Cazamariposas’ ha estat l’encarregat de revelar el nom de la nova concursant, per acabar amb les especulacions que apuntaven en direcció a Noemí Salazar, de ‘Gipsy Kings’. Adara Molinero entrarà a la casa de Guadalix només 6 mesos després de donar a llum el seu primer fill, que ha tingut amb el guanyador de ‘GH Revolution’ Hugo Sierra, amb qui manté una sòlida relació sentimental.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari