Adara Molinero enxampada al carrer amb el cabell llarg, abric negre i una samarreta groga

Adara esclata indignada contar la seva psicòloga per exposar-la a 'Viva la vida'

Adara Molinero segueix estant en el punt de mira després d'haver reprès la seva relació amb Rodri

Adara Molinero sempre s'ha caracteritzat per tenir una personalitat molt forta i bastant inestable, que l'han convertit en carn de canó per als 'realities' de 'Mediaset'.

No obstant això, la seva vida privada no deixa de ser menys peculiar, ja que ha protagonitzat sonats enfrontaments amb les seves exparelles, Hugo Sierra i Gianmarco Onestini.

A més, recentment descobria en ple directe gràcies a 'Socialité' que el seu xicot, Rodri Fuertes l'estava enganyant. Un cop dur per a la 'influencer', després del qual decidien posar fi a la seva relació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

O almenys això semblava. I és que acaben de ser enxampats junts i passejant d'allò més encaramel·lats per un centre comercial. Unes imatges que no farien més que confirmar que han decidit reprendre la seva relació.

Així doncs, després de sortir a la llum aquestes instantànies, el programa de 'Viva la vida' s'ha posat en contacte amb la qual fos la psicòloga d'Adara a Barcelona. Una cosa que no li ha fet res de gràcia a la 'influencer'.

«Bé, que sàpiga tothom, perquè estic al·lucinant, que la psicòloga que ha sortit al programa de 'Viva la vida' va ser la meva terapeuta a Barcelona», ha comentat al respecte.

«Vaig fer teràpia amb ella, la pagava i tot, i ha sortit dient com és la meva suposada personalitat. Llavors, aquesta senyoreta, perquè tothom sàpiga el tipus de professional que és, serà denunciada», advertia més que molesta per aquest atac a la seva privacitat.

La psicòloga que ha deixat en evidència a Adara Molinero

Per la seva banda, la psicòloga en qüestió, Julia Pascual, analitzava al detall la personalitat de la 'influencer'. I la veritat és que no deixa a Adara en molt bon lloc, ja que la descriu com una persona inestable i problemàtica.

Aquest seria el motiu principal pel qual no aconsegueix mantenir relacions de parella duradores i sanes. «Veiem que és una persona que construeix una estable inestabilitat», explicava la professional.

«Constantment és inestable. Veiem que és una persona d'emocions intenses. Si està contenta, està molt contenta», prosseguia relatant.

«Però quan està enfadada, està extremadament enfadada. En un dia, segurament, hi haurà una oscil·lació constant d'emocions extremes», afirmava.

A això s'afegeix que, segons sembla, Molinero no és capaç de relativitzar les coses i sempre ho veu tot en blanc o negre. «També observem que té pensaments ciclotímics, és a dir, de blanc i negre. Li costa veure el matís del gris», assenyalava Pascual.

«I en les relacions de parella és quan s'observa més aquesta contínua inestabilitat perquè veiem que quan té una relació de parella, van i venen», matisava la psicòloga.

«Aquestes personalitats tenen, generalment, una por a l'abandonament i construeixen unes relacions de dependència. Són persones molt impulsives. Són tan sensibles que, quan veuen qualsevol amenaça, actuen extremadament i fan mal a la seva parella».

Això sí, ara que se sap que ha tornat amb Rodri, Adara no ha trigat a defensar la seva relació. «Puc fer amb la meva vida el que vulgui. Mai he guanyat diners amb la meva relació», ha remarcat en xarxes socials.

«Puc estar amb parella i no publicar-lo. Tornar i deixar-lo les vegades que em doni la gana», ha tancat cansada de les especulacions.

«És la meva vida i faig el que vull i no he d'exposar-ho tot en les meves xarxes socials, ni donar explicacions», concloïa.

Aquesta no és la primera vegada que Molinero esclata d'aquesta forma, i és que ja fa poc carregava contra Mtmad pel contingut que emetien parlant a costa seva. De fet, els acusava de fer muntatges per captar audiència.

«És una autèntica merda i escombraries per això ho vaig deixar, ho dic clar ara mateix», denunciava. «Mtmad et proposa els temes perquè hi hagi polèmiques i en el piset dels collons. No sé per què no tenen un altre tema per què no parlen de la seva vida, per què no es dediquen a altres coses».