Adara es penedeix dels petons amb Gianmarco i desvetlla on passarà el Nadal

Adara deixa tirat a Gianmarco per Nadal i marxa al costat d'Hugo Sierra

Adara dins de 'Gran Hermano VIP'
Adara torna a canviar d'opinió | TELECINCO

Després de saber que aquesta nit Gianmarco Onestini s'asseurà al plató de 'Sábado Deluxe', ara ha estat Adara qui ha volgut dir la seva i gràcies a una entrevista que es publicarà dilluns amb la revista Lecturas, hem pogut saber què en pensa la guanyadora de 'Gran Hermano VIP 7' sobre alguns dels temes que la rodegen. Si fins ara era l'italià que donava per trencat l'idil·li, ara és Adara la que estaria reculant i s'ho estaria pensant, si més no, per al moment.

Adara, convertida en protagonista de la portada de la revista Lecturas, sorprèn amb un primer titular on explica que de moment, seguirà vivint amb Hugo Sierra al domicili que comparteixen a Mallorca. A més, afegeix que Gianmarco haurà d'esperar si més no, fins que es resolguin tots els problemes que té amb la seva actual parella. 

Penedida de les seves accions

Un cop la concursant es troba fora del concurs, ha explicat que si pogués tornar enrere no tornaria a besar-se amb Gianmarco dins del concurs. Se n'ha adonat que això ha fet molt de mal a qui fins ara era la seva parella i afegeix que això és l'últim que voldria, fer mal al pare del seu fill. Amb molts interrogants, la relació a tres d'amor encara moltes entregues per a regalar-nos.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari