Primer pla d'Adara Molinero somrient

Adara revela la mentida de 'Secret Story': «Una traïció en tota regla»

Adara ha reaparegut al plató de 'Secret Story' i ha carregat contra un dels concursants del reality

Adara Molinero ha reaparegut al plató de 'Secret Story' després de ser expulsada dijous passat. La madrilenya ha tornat amb més força que mai per a parlar dels temes més polèmics del reality.

I és que en les últimes nominacions, Julen no va fer servir el poder de l'intercanvi per a treure Sandra Pica de la palestra perquè no volia perjudicar Luis Rollán ni els Gemeliers. Una decisió sorprenent per la qual el jove ha estat molt trist aquests últims dies a la casa de Guadalix. Diumenge, però, finalment es va descubrir tot, i sobre això ha opinat l'ex d'Hugo Sierra.

Adara: «És una traïció en tota regla»

Les llàgrimes del nòvio de Sandra no han estovat Adara Molinero, que ha sigut molt clara sobre aquest tema tan espinós. «És una traïció en tota regla", ha sentenciat.

Aquesta decisió tan estranya de Julen ha estat molt criticada a les xarxes socials i al mateix plató de 'Secret Story'. Tot i que el jove no volia trair els seus amics, és difícil d'entendre com no ha salvat la seva parella per a assegurar-se una setmana més dins del concurs.

Primer pla d'Adara plorant.
Adara ha tornat a carregar contra un dels participants de 'Secret Story'. | Telecinco

La família de Sandra Pica estava en xoc pel que havia fet Julen, i Adara va tenir molt clar que el jove s'ha portat molt malament amb ella. «Ells volien estar junts, tenien molta por de separar-se. És la seva parella. Ha de preferir la seva parella abans que els seus amics», ha dit.

Adara Molinero va viure una història similar amb Julen i amb Sandra una setmana abans de ser expulsada del reality. I és que aquests dos van sorprendre tothom en assignar els punts de la nominació a Adara i a Miguel Frigenti quan havien acordat no nominar-se entre ells.

La reacció de Sandra després de la 'traïció' de Julen

Sandra Pica sospitava que al seu nòvio li passava alguna cosa per l'actitud que ha mostrat aquests dies posteriors a la gala de dijous.

Diumenge mateix, Sandra Pica va poder veure en directe el veritable motiu de l'actitud estranya que el noi havia tingut des que es van produir les nominacions. L'ex de Tom Brusse va veure com Jorge Javier Vázquez donava a Julen el poder de l'intercanvi i com aquest el va rebutjar. «M'ho imaginava. És la seva decisió», va començar dient la noia.

Tot i així, Sandra Pica va aclarir que ella no hagués fet el mateix. «No pensava que fos perquè no havia volgut, pensava que no havia pogut. Jo l'hauria salvat, però si ell es queda en blanc, què hi farem», va assegurar.

Pica va admtre que no li importa estar nominada, tot i que va confessar que ella no hauria fet el mateix que el seu nòvio.

«Aquí cadascú actua com creu. No em preocupa anar-me'n, perquè sé que si no és ara, serà d'aquí a unes setmanes». La noia ha dit que, després d'assabentar-se del que ha passat, només vol que Julen estigui bé perquè afronti tan bé com sigui possible la que podria ser la seva última setmana al reality.

Julen explica perquè va 'trair' Sandra

D'altra banda, Julen va intentar excusar-se dient que no va saber reaccionar de manera adequada quan Jorge Javier li va proposar aquest privilegi.

«El que vull que et quedi clar és que el Luis i els Gemeliers no estan per sobre teu, no vaig saber actuar», va dir a la seva nòvia. A més, va explicar que ni ell mateix sabia per què ho va fer i que només va fer el que creia que era més fàcil

«Vaig anar per la via més fàcil, que era no prendre cap decisió. Em sento fatal», va dir visiblement afectat per haver 'traït' la seva parella.