Adara Molinero plorant en un plató de televisió

Adara fa saltar totes les alarmes: «No vull patir més»

Adara està passant un moment molt dur a 'Secret Story'

Tot i que va entrar a 'Secret Story' setmanes després que comencés, Adara Molineroo ha passat a ser la protagonista absoluta del reality. Primer, perquè l'ha omplert de bromes i conflictes. Segon, perquè ara està vivint un moment molt complicat.

La madrilenya ha tocat fons per diferents motiu. Ha reconegut que està farta de patir, i això ha fet que els seus seguidors es preocupin per ella, ja que podria decidir abandonar.

Adara, enfonsada per una ruptura sentimental

Molinero ha establert bona amistat amb Cristina i Luca, dos altres concursants. I fins i tot hi ha qui ha acusat l'organització del programa de tenir cert favoritisme cap a ella. I és que se li permeten certs privilegis al reality.

Aquesta tracte favorable , però, no li ha fet oblidar-se de la recent ruptura amb Rodri. Un jove que fa uns dies li va trucar al programa per a demanar-li que estigués tranquil·la, que gaudís de l'experiència i fins i tot que se l'estimava molt.

Ell ho va fer amb bona intenció, però, la seva acció ha desestabilitzat la concursant. Tant és així que s'ha mostrat enfonsada, i fins i tot ha confessat a Cristina que va ser ella qui va decidir trencar perquè volien coses diferents, tot i que se l'estima.

La seva amiga ha intentat animar-la dient: «Potser surts d'aquí i canvia tot. Si és ell, és ell, i si no, no ho serà. De què serveix que pateixis?».

Aquestes paraules no han consolat Adara, que ha respost entre llàgrimes: «Em dol moltíssim, moltíssim. Em fa molta ràbia. No vull patir més».

De la mateixa manera, també ha parlat amb Luca sobre el tema. I li ha reconegut que esperava que el seu ex primer li digués «t'estimo» i que li digués en quin punt estaven. És més, no ha dubtat a manifestar que espera poder quedar amb ell i aclarir la situació: «Seria molt trist que passés el temps i després ja fos tard»

Mentre espera que arribi aquest moment, la jove està realment trista.

Adara té altres problemes que li han minat l'estat d'ànim

No només el tema del seu exnòvio ha causat que la madrilenya estigui patint. També ho han provocat els nombrosos conflictes que té amb la majoria dels seus companys de programa. Però l'últim i més dur ha estat amb els Gemeliers.

Ha tingut l'oportunitat de veure un vídeo on els germans parlaven d'ella. I la veritat és que s'ha quedat estupefacta, ja que li dedicaven frases com «només obre la boca per a dir ximpleries», «és una maleducada» o «no fa res a casa».

Tot això ha sorprès molt la jove, ja que tenia afecte als germans, especialment a Jesús. Les primeres paraules que ha dit després de veure el vídeo han estat les següents: «Que bèstia! Us acaba de caure la màscara. S'ha de tenir poca vergonya, i sou uns falsos de cap a peus!».

Com no podia ser d'altra manera, les dues parts s'han embrancat en una discussió en què s'han fet tota mena de retrets. Els Gemeliers, per exemple, han dit d'ella que «és poc neta». I davant d'aquest comentari i altres, l'assenyalada s'ha defensat. «No ho permetré. No et passis ni un pèl», ha dit, enfadada.

I ha afegit: «Tot això m'ho podríeu haver dit a la cara. Sort del vídeo, perquè estava equivocada. Jo a aquestes persones els tenia afecte».

Aquesta 'punyalada' inesperada dels cantants ha estat, per tant, la gota que ha fet vessar el got de l'estabilitat de Molinero, que ara s'ha vist sobrepassada i està desolada. No obstant això, sabent com ha participat en altres realities, segur que aixecarà el cap d'aquí a poc.