Adara ha tornat a trobar l'amor al costat de Rodrigo, ex concursant de 'Gran Hermano'

La parella podria aparèixer a la portada d'una revista

Adara Molinero
Adara Molinero apareixerà pròximament a la portada d'una revista | Instagram

Després de la ruptura entre Adara Molinero i l'italià Gianmarco Onestini, molts rumorejaven que la jove podria estar coneixent a algú nou. Els programes de cor i les revistes estaven pràcticament convençuts que hi podria haver alguna cosa més entre Adara i Rodrigo Fuertes, ex concursant de 'Gran Hermano', encara que els protagonistes asseguraven que només hi havia una bonica amistat

De fet, cal recordar que Gianmarco va deixar a Adara perquè la va enxampar parlant amb algú amb un to que no hauria agradat gens a l'italià. En aquest moment ja es va posar sobre la taula el nom de 'Rodri', encara que els dos van insistir que eren amics i que els unia una bona relació des que van compartir edició a 'Gran Hermano'. Aquestes converses també van molestar molt a Bea Retamal, exparella de Rodri, que també va fer-li la creu a Adara. 

Ara, ha estat el col·laborador Kiko Hernández qui ha donat la gran exclusiva a 'Sálvame'. Segons ha explicat, Rodri no tindria interès a fer pública la seva relació, ja que actualment s'està guanyant molt bé la vida com a instagramer i no vol començar a aparèixer en programes de televisió relacionats amb el món del cor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nueva normalidad

Una publicación compartida de Rodri Fuertes Puch (@rodrifuertespuch) el

La parella confirmarà la relació en una revista

Kiko Hernández ha confirmat que Adara i Rodri estarien preparant una posada en escena per a una coneguda revista del cor, on confirmarien d'una vegada la relació que mantenen. Veurem si la nova parella es quedarà aquí o s'animarà a exposar també el seu amor als platós de televisió, cosa que no sempre li ha funcionat a la guanyadora de 'GH VIP 7'. 

Aquests rumors es confirmen mentre que la relació entre Hugo Sierra i Ivana Icardi es troba en el seu millor moment. L'exparella d'Adara ha refet la seva vida amb l'argentina, amb qui ha coincidit a 'Supervivientes'. Tot i això, intenta mantenir una bona relació amb Adara pel bé del fill que tenen en comú. 


Comentaris

envia el comentari