Adara trencarà el seu silenci al plató de 'Sábado deluxe'

Haurà de fer front a un seguit de decisions amoroses i també a una trampa que li haurien parat

Adara Molinero al carrer
Adara Molinero haurà de fer front a tots els temes que l'envolten | GTRES

En les últimes setmanes Hugo Sierra i Gianmarco Onestini han visitat en vàries ocasions el plató de 'Sábado deluxe' per explicar les seves versions sobre la relació o no que mantenen amb Adara Molinero, guanyadora de 'Gran Hermano VIP'. Ara serà la pròpia Adara la que tancarà el cercle i s'asseurà al plató del programa per donar el seu punt de vista sobre tots els fets que han tingut lloc en els últims mesos dins i fora de la casa de Guadalix.

Les aparicions de la concursant un cop ha acabat el concurs han estat contades, apareixent en una revista donant un seguit de titulars i per últim, al debat final de 'Gran Hermano VIP', que va ser gravat el matí següent de la gran final del concurs.

Les situacions amb les quals s'enfrontarà

Molinero haurà d'aclarir els seus sentiments cap a Hugo Sierra, la seva actual parella i també cap a Gianmarco Onestini, company de 'Gran Hermano' i amb el que hauria començat una il·lusió dins de la casa. Per si no n'hi hagués prou, ara també haurà de fer front a una trampa que li han parat Gianmarco i Hugo Sierra i que tindrien com a objectiu la gravació d'una trucada telefònica sense consentiment.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari