Aday i Carlos no van arribar al segon plat: van fugir de 'First Dates'

Aday i Carlos no arriben al segon plat: marxen corrents de 'First Dates'

'First Dates' va viure un final surrealista que serà recordat durant molt de temps

No hi ha entrega de 'First Dates' que deixi indiferent a ningú, i prova d'això va ser el que va passar aquest dimarts al restaurant més famós d'Espanya. La cita entre Aday i Carlos Javier  va acabar com el rosari de l'aurora. Encara que es podria pensar que la nit aniria bé veient els similars 'looks' de tots dos, no va acabar sent així i van acabar sortint corrent, amb la intenció de perdre's de vista i no tornar-se a veure mai més.

Si més no, Carlos va deixar entreveure certa connexió entre ambdós a l'inici de la cita, a la barra del bar. Carlos va assegurar que li agradava físicament, així com el fet que tots dos fossin de Gran Canària. Però a mesura que passava la nit, els dos joves anaven perdent l'afecte, les ganes i la voluntat. Temes com la masculinitat, el feminisme o el futur de la seva vida els van separar, fins que van arribar a un punt que van tancar la cita abans d'hora.

Lydia Torrent: «Ui, quanta pressa teniu per sortir!»

El primer a arribar a la cita va ser Aday, gogó i maquillador, que va admetre que «s'han de tenir etiquetes perquè en el moment que deixin d'existir, tot serà un caos». «En el meu dia a dia em maquillo i em vesteixo així, m'encanta». «M'identifico com un home», va explicar, «però és veritat que m'agrada vestir de dona i maquillar-me», alhora que va confessar al presentador basc que mai no havia tingut una parella.

Carlos i Aday van sortir corrent del restaurant per sorpresa de les cambreres. Lydia Torrent no creia el que estava veient. «Ui, quanta pressa teniu per sortir! Què passa, que no us ha agradat estar l'un amb l'altre i l'altre amb l'un?», va preguntar la cambrera. Ningú va dir res, ja que la resposta era òbvia.

Aday i Carlos, a 'First Dates', abans d'abandonar el restaurant corrent
Aday i Carlos, a 'First Dates', abans d'abandonar el restaurant a correcuita | Mediaset

Carlos gairebé cau del tamboret només conèixer Aday

Per contra, Carlos Javier va confessar que es considerava «un noi molt bonic, m'encanta fer servir talons i maquillar-me. Encara que també exploto les meves altres facetes masculines», va sostenir. Després de conèixer Aday, el canari gairebé va caure del tamboret de la barra, i només la seva destresa va evitar que comencés la nit adolorit. Ja asseguts, Aday el va tranquil·litzar apuntant que «veig que som molt semblants».

Aday i Carlos no van congeniar a la cita de 'First Dates'
Aday i Carlos no van congeniar a la cita de 'First Dates' | Mediaset

«Som femenins, ens agrada posar-nos roba de dona, per etiquetar-ho», va dir Aday en aquest sentit, però aquesta afirmació va generar una fractura entre ells. Carlos va ser molt clar, ja que va assegurar que «etiquetar és una mica perillós, i fer-ho com a roba d'home o de dona és absurd, [ja que] la roba no té gènere». La cita no evolucionar, ja que el gogó desitjava algú més masculí que ell, cosa que no veia Carlos Javier. Tampoc no van opinar igual sobre el feminisme o conversant sobre els genitals.