Primer pla d'Adela González amb la boca oberta

Adela González, de 'Sálvame', preocupa al seu marit

Adela González està travessant un moment especial i no ho pot ocultar

Adela González va aterrar a Sálvame el gener del 2022 i la seva missió era contextualitzar certes notícies per augmentar la veracitat del programa. La seva dilatada trajectòria professional ha aportat un aire fresc a l'espai de Jorge Javier Vázquez i el públic l'ha rebut amb els braços oberts. El problema és que hi ha un conegut youtuber que l'ha situat al punt de mira: Juanjo, l'amic d'Antonio David Flores.

Adela González acaba de rebre un guardó de l'Associació de Professionals de la Ràdio i la Televisió d'Euskadi. Estem parlant dels famosos Premis AIREAN, un reconeixement que només reben professionals de primera categoria. Ho han donat per la seva «professionalitat i exercici», però sembla que hi ha gent que no hi està d'acord.

Pla general d'Adela González amb una americana blau elèctric
Adela González ha ajudat a millorar l'audiència de 'Sálvame' | Xarxes Socials

Adela està casada amb Mikel Mas, que s'ha convertit en el seu gran suport durant la darrera etapa professional que viu. El marit de la presentadora sap que Juanjo lidera una campanya de desprestigi que podria ser molt perillosa. Ha publicat un vídeo al seu canal titulat: «El grandíssim escàndol d'Adela González que crema en xarxes».

La basca s'ha guanyat el suport del públic, malgrat que Sálvame té un exèrcit d'enemics que cada cop és més poderós. No és cert que els usuaris de xarxes socials s'hagin queixat del premi que ha rebut, tot al contrari. Pensen que el seu paper a Telecinco és fonamental, de fet substitueix Jorge Javier Vázquez quan aquest té altres compromisos.

Adela González, sorpresa: «Manipulació informativa»

Adela té el suport del seu marit, que estarà amb ella seu sempre que sigui necessari. No ha de demostrar res a ningú, però el youtuber amic d'Antonio David l'ha posat en una situació compromesa. Insinua que no es mereix el premi que ha rebut i ha llançat una sèrie de comentaris força ofensius.

Primer pla d'Adela González
Adela González ha rebut un premi important | Atresmedia

 «Aquesta noia és veritat que va treballar a Telemadrid i a La Sexta, però que li donin el premi ara que està fent manipulació informativa. Fent sensacionalisme barat, premsa groga, per no dir cap altre color, marró. Que donin el premi a una presentadora que treballa en una productora que està sent investigada per organització criminal em quedo sense paraules».

González és una periodista de professional i el primer que va fer quan va agafar les regnes de Sálvame és assumir el seu desconeixement. És cert que no gaudia d'una gran experiència al món del cor, però és la millor comunicant. Per això s'ha format en crònica social i ha aconseguit que els espectadors es quedin enganxats quan dona pas a alguna notícia.

▶️ Nuria Roca revela su mayor secreto en pleno directo

Adela González prefereix no respondre: «Implicació política»

Adela sap perfectament com funciona el món de l'espectacle, per això ha pres una decisió important. Juanjo, el youtuber que critica tots els passos de Sálvame, ha posat en dubte la seva trajectòria professional, però ella no farà res. És millor no donar protagonisme a un enemic amb tan poc poder, ja que el que busca és això: tenir més repercussió.

L'amic virtual d'Antonio David pensa que la presentadora no hauria de rebre el premi i no confia en la transparència del reconeixement. «Aquesta associació, jo no ho sé, però segurament té alguna mena d'implicació política o alguna cosa per l'estil perquè no m'ho explico».

González es pot sentir orgullosa, ja que està plenament integrada en un equip que té 13 anys de rodatge. Ha aconseguit el que Paz Padilla mai no va aconseguir, malgrat que la gaditana es va incorporar al grup quan tot just acabava de néixer. Les xarxes socials li donen suport, hi ha qui considera injust que hereti els enemics de Jorge Javier pel simple fet de treballar al seu costat.