María, l'adolescent catalana que va triomfar en l'últim programa a 'La Voz Kids'

La jove va interpretar una complicada cançó d'Adele

María Exposito de Vacarisses
María Exposito, l'adolescent de Vacarisses que va deixar als cantants bocabadats   | Antena 3

El programa 'La Voz Kids' d'Antena 3 emetia el vuitè programa el dimarts amb unes 'Audiciones a Ciegas' d'escàndol. Amb tan sols 14 anys, María Exposito, una adolescent originària de Vacarisses (Vallès Occidental), va impressionar a tots els 'coaches' del programa gràcies a la seva gran potència i control vocal. 

Maria ha començat amb força el seu pas pel programa amb una gran interpretació de la cançó 'All I ask' d'Adele. Sent un de les primeres concursants de la nit, va demostrar tenir una gran potència i un domini espectacular de la veu gràcies a la qual va aconseguir fer el primer ple del programa. Tots els 'coach' es van girar per tal d'aconseguir la veu, bé, tots menys Vanessa Martín a qui un dels seus companys va bloquejar.

Va aconseguir que es giressin tots

Després de tots els arguments de Melendi, Rosario i Bisbal,a qui la jove catalana va acabar escollint després de cantar un tros de la cançó 'Dígale'. L'extriumfito es va mostrar molt emocionat de tenir-la al seu equip: «Moltes gràcies per la confiança», van ser les paraules de Bisbal abans d'acomiadar-se de l'adolescent, qui marxava amb un somriure d'orella a orella. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari