Andrea Levy Pasapalabra

Andrea Levy participarà a 'Pasapalabra'

Es tracta de la primera política en actiu que s'atreveix a visitar l'exitós concurs de Telecinco

El famós programa de Telecinco,  'Pasapalabra', acollirà en els pròxims dies a Andrea Levy,  i serà la primera vegada a la història que un personatge polític en actiu concursi  en aquest exitós programa. 

L'emissió serà el pròxim 9, 10 i 11 de setembre

La producció de 'Pasapalabra' ja havia ofert en diverses ocasions a polítics l'opció de poder assistir al programa i concursar-hi. Però, fins ara, ningú havia acceptat la invitació. Segons va descriure Juan Carlos Monedero (Podem) en una de les seves visites al programa —quan ja es trobava inactiu en el món de la política—: «Els polítics solen fer surf per l'onada i no s'atreveixen amb aquestes coses. La probabilitat que facis l'idiota i que demostris a la gent que no saps res és molt alta». 

Així doncs, i tal com ha publicat 'El Confidencial', Andrea Levy, delegada de l'àrea de Cultura, Turisme i Esport de l'Ajuntament de Madrid,  hauria acceptat, molt contenta, la invitació al programa. De fet, ja hauria gravat la seva participació en el famós concurs dels vespres i, si la programació no canvia, es podrà veure a la regidora del PP els pròxims 9, 10 i 11 de setembre.

Esperanza Aguirre
Esperanza Aguirre va ser una de les polítiques que va passar per 'Pasapalabra' després de la seva retirada | TELECINCO

 

'Pasapalabra' es troba en el seu millor moment

'Pasapalabra' travessa una de les seves millors etapes: és, ara mateix, el concurs que lidera la seva franja, i amb molta diferència del seu principal competidor '¡Boom!', d'Antena 3. Si aquesta setmana, Christian Gálvez no reparteix el pot acumulat, Levy es trobarà amb 928.000 euros per repartir. 

Han estat molts els polítics que han passat ja pel plató del concurs, però tots ho han fet en la seva etapa d'inactivitat  en aquest món. Alguns exemples podrien ser Toni Cantó o Félix Álvarez, que van visitar 'Pasapalabra' per estar vinculats al món del teatre. Un altre cas seria el de  Juan Carlos Monedero, fundador i exdirigent de Podem, o el cas d'Esperanza Aguirre, expresidenta de la Comunitat de Madrid, que va visitar el plató el passat mes de gener.

També et pot interessar...