Adrián Rodríguez, l'actor català que va triomfar i que ara és un proscrit

De tenir una carrera meteòrica plagada de sèries de televisió a l'enfonsament psicològic i l'oblit de les productores

Adrià Rodríguez
Adrià Rodríguez s'ha vist condemnat a l'ostracisme | Instagram

El món televisiu pot ser molt despiadat amb les joves promeses. Un dia ets indispensable en tots els programes, et cauen del cel els projectes i la feina, ets famós i guanyes diners, i l'endemà no ets ningú i tothom s’oblida de tu, amb el que això comporta: la ruïna econòmica i els problemes psicològics, convertint-te en un joguet trencat condemnat a l'ostracisme. Que li diguin a Adrián Rodríguez, un dels últims dels casos que hem conegut i que per desgràcia, en aquest món televisiu, es repeteix molt sovint.

Adrián Rodríguez era un noi de Cornellá que es va fer famós per formar part de moltes de les sèries televisives pel gran públic de fa uns anys: el vam poder veure a ‘Los Serrano’, ‘Física o Química’ o ‘El chiringuito de Paco’. Ja de ben petit prometia, quan va guanyar el concurs de ‘Menudas Estrellas’ imitant Chayanne; d’adolescent també va formar part de l’esfera musical com a integrant del grup ‘Santa Justa Klan’, format pels seus companys de sèrie a ‘Los Serrano’. Seguint en l'àmbit musical, d’adult va participar a ‘Tu cara me suena’, on va deixar amb la boca oberta al jurat més d’una vegada.

 

El seu pas per 'Supervivientes', l'error que el va enfonsar

La seva carrera meteòrica però, es va truncar per una d’aquelles decisions que et marquen professionalment: el de Cornellà va decidir participar a ‘Supervivientes’, però va acabar el seu periple a Hondures abandonant. L’actor no va poder trobar el seu lloc a l'illa i no va viure experiències tan boniques com es pensava, així que va prendre la decisió de marxar abans d'hora. L’experiència li va sortir molt cara.

 

Ja sabem que Telecinco és un animal ferotge amb els que incompleixen les regles del joc i se’n van abans d'hora d’un ‘reality’: el càstig,  pagar una indemnització i un any sense feina pel noi. A més a més, Adrián es va quedar en l’oblit més absolut per part de companys de la seva professió que mai van entendre la seva participació a ‘Supervivientes’; les productores, per la seva banda, van deixar de trucar-li en haver-lo vist al programa i va acumular grans deutes amb Hisenda.

 

Adrián Rodríguez a 'Supervivientes'
Adrián Rodríguez va participar a 'Supervivientes' i va decidir abandonar | TELECINCO

 

Ell mateix ho ha explicat al plató de ‘Sálvame’, on ha tornat per parlar de la seva realitat actual, entre llàgrimes: «Estic en mans de psicòlegs i travessant un procés depressiu. He tocat fons. Vaig haver de deixar el meu pis i ara em refugio en la música; estic fent un disc de música més personal, gens comercial».

 

Respecte a la seva etapa a ‘Supervivientes’, ha relatat com després d’abandonar el programa, es va enclaustrar dins de casa perquè no volia veure ningú: «No tenia ganes d'enfrontar-me a les preguntes del perquè havia abandonat. He fallat als meus pares i a la meva germana, que em defensava al plató. No em criden de càstings i no em donen treball en cap lloc».

 

Adrián Rodríguez explica la seva experiència a 'Sálvame'
Adrián Rodríguez explica la seva experiència a 'Sálvame' | TELECINCO

 

L’oblit no és només professional, sinó també social; dels seus companys de ‘Los Serrano’, per exemple, només se’n parla amb un: «Em parlo amb Víctor Elías, però la majoria de companys no han compartit la meva participació a ‘Superviventes’». L’actor es mostrava poc optimista amb el seu futur proper, tot i que l’esperança és l’últim que es perd: «Pot ser que hagin esborrat el meu nom pel meu pas per ‘Superviventes’ o per la meva imatge de tatuat. Sóc humà, he fallat, però m'agradaria que em donessin una altra oportunitat».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari