Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

ÚLTIMA HORA

Mor un menor atropellat en una zona urbana a Osona

Adrián Rodríguez torna amb la seva exxicota després d'abandonar 'Supervivientes'

L'actor va abandonar el concurs al·legant problemes d'ansietat
Adrián Rodríguez torna amb la que va ser la seva xicota | Telecinco

 

El retorn anticipat d'Adrián Rodríguez a Espanya segueix fent parlar. L'exconcursant de 'Supervivientes', que va abandonar l'actual edició a causa dels problemes d'ansietat que va patir, ha decidit donar un tomb a la seva vida, tornant amb Mireia Pairó, la seva exxicota.

 

L'actor ha fet pública la notícia mitjançant una publicació a les xarxes socials. Adrián ha compartit una imatge a Instagram en què apareix a la platja amb Mireia, un sobre l'altre i gaudint del clima assolellat del qual gaudim actualment

 

«El verí que calma la meva ansietat» és el text triat per l'artista per acompanyar la instantània. Sens dubte, un text amb doble sentit, a causa de la polèmica que l'envolta en les darreres setmanes, després de la seva renúncia a 'Supervivientes', on va al·legar problemes d'ansietat.

 

Les renúncies a  ‘Supervivientes’

La present edició del reality show d'aventures de Telecinco està sent una de les més accidentades que es recorda. En poques setmanes, 3 concursants han abandonat l'illa de manera prematura. Es tracta d'Adrián Rodríguez, María Lapiedra i Saray Montoya.

 

Els dos primers ho van fer de manera voluntària, justificant-se que estaven tenint problemes personals per a romandre a l'illa. A més, Saray Montoya va ser expulsada del concurs per problemes disciplinaris. De moment, només ha aparegut un substitut: Hugo Paz.

Adrián Rodríguez, vetat per Telecinco

La decisió d'Adrián Rodríguez d'abandonar 'Supervivientes' sembla que no va agradar a la cadena de Mediaset. Des de la seva sortida, l'actor no ha tornat a trepitjar un plató de Telecinco, a diferència de les altres dues concursants que van marxar del programa per motius personals.

 

El mànager d'Adrián és qui s'ha encarregat de confirmar aquesta situació, admetent que «el tenen vetat». Ha lamentat que, després de la seva sortida, «no l'estan portant a cap gal·la», situació que perjudica clarament la imatge i la carrera professional de l'artista.