Revés per a 'Sálvame': L'excol·laboradora que «no hi tornaria mai»

El programa la va llançar a la fama

Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame
El programa la va llançar a la fama | Telecinco

Adriana Abenia ha parlat per a la pàgina web 'Escàndols' sobre el seu pas per 'Sálvame', programa on es va donar a conèixer a nivell televisiu i al gran públic. La comunicadora saragossana ha parlat clar sobre si tornaria al programa que la va llançar a la fama.Abenia recorda que va estar col·laborant a 'Sálvame' «un any i mig o així... Realment va ser la feina que em va encimbellar i em va donar la fama. Li tinc especial afecte. Però com que després han vingut tants programes... 'Hazte un selfie', 'Cuatro al día', les campanades, gales de la nit de cap d'any... La veritat és que 'Sálvame' queda com diluït en el temps. Em fa gràcia perquè algunes àvies al súper em recorden i em sembla entranyable. Em rejoveneix, però com que he presentat ja tantes coses, doncs bé... Els meus inicis, sense més», ha confessat.


«Com si tornessis a preescolar», sentencia Adriana Abenia

Sobre la seva relació amb els col·laboradors, l'aragonesa confessa que «tots es van portar fenomenal amb mi. La relació amb ells va ser estupenda. Jo bolcava el meu tema i marxava, no hi havia temps que arribés la sang al riu. D'alguna manera el meu personatge oxigenava el plató. Jo era educada, però alhora eixelebrada... Ja no ho soc tant, serà l'edat», afirma Abenia.La col·laboradora d''Espejo Público' és rotunda quan li pregunten per una possible tornada al programa. «No. Mai tornaria a 'Sálvame'. No té res a veure amb l'Adriana Abenia d'ara. Si em demanessin que ho fes, no en sabria. Seria impossible fer-ho ara, per tot el que he après. Seria inviable. És com si et diguessin a tu que tornessis a preescolar».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dándole color a Espejo Público

A post shared by Adriana Abenia (@adrianaabenia) on


Abenia parla també dels seus desitjos a nivell laboral: «Amb els anys les prioritats canvien i la televisió em continua fascinant com abans, però ja és una altra cosa, ja una mica des de la distància, perquè crec que mentalment, per curar-nos en salut, es fa d'aquesta manera. La televisió és molt capritxosa. Emprens un projecte amb molta il·lusió i se'n va al 'garete'. No ha de ser per tu, encara que tu siguis la cara visible. Simplement les coses no funcionen, la franja horària és complicada, i llavors, bé... Quan torno a casa, desconnecto. No parlo mai de televisió. Això em salva».


Comentaris

envia el comentari