Olga Moreno a l'aeroport de Madrid

Els advocats d'Olga Moreno assenyalen Telecinco en un comunicat

La família de la dona d'Antonio David està farta de la persecució mediàtica que pateixen i decideixen emprendre accions legals

Mentre Olga Moreno està a Hondures allunyada de la polèmica, la seva família està a Espanya donant la cara per ella.

La concursant de 'Supervivientes' no està tenint una experiència molt idíl·lica a l'illa. La ment sovint li juga males passades, i és conscient que la repercussió mediàtica que ha generat el documental de Rocío Carrasco està destruint a la seva família.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i això, ha intentat gaudir de la seva aventura a l'altre costat de l'Atlàntic sense donar-li moltes voltes al cap. No obstant això, la seva família no ha pogut fer-ho.

El suport de la família Flores i Moreno ha estat incondicional, però la constant pressió mediàtica els ha situat contínuament en l'ull de l'huracà. En concret, Raquel Moreno s'ha exposat en més d'una ocasió.

Raquel ha defensat a la seva germana amb dents i ungles des que va començar el documental i, simultàniament, el concurs.

Raquel Moreno, germana i fidel defensora d'Olga

A través de les seves xarxes socials particulars, la germana de la malaguenya s'ha convertit en la seva fidel defensora. L'ha defensat dels atacs i també ha carregat contra tots aquells que han intentat tacar la seva imatge.

Sense por a rebre crítiques, Raquel Moreno ha interpel·lat públicament a personatges com Belén Esteban, Carlota Corredera o Paloma García Pelayo.

Precisament, aquesta defensa i el rebuig sistemàtic a tots els defensors de Rocío Carrasco l'han convertit en el blanc de totes les crítiques.

Tot i no ser un personatge públic, Raquel ha estat acaparant minuts en els mitjans de comunicació. Fins i tot l'han insultat greument i acusat sense proves de frau fiscal.

«Raquel ha estat injuriada i calumniada a les xarxes socials i altres mitjans, amb falses acusacions de frau fiscal, rebent de manera injusta dures crítiques, insults i faltes de respecte per defensar la seva germana Olga», assenyalen els lletrats de la família en un comunicat recentment publicat.

El comunicat de la família Moreno: amenacen d'emprendre accions legals

Davant la magnitud dels atacs, la cunyada d'Antonio David ha dit prou. Farta d'estar tot el dia en el punt de mira, Raquel Moreno considera que s'ha faltat contra el seu dret a l'honor i a la intimitat. Una suposada vulneració que ja ha posat en coneixement dels seus advocats.

«Ja n'hi ha prou! Cansats d'insults, humiliacions i informacions falses sobre les meves empreses, m'he vist obligada a posar-ho en mans de la meva advocada. Us envio un comunicat. Salutacions», ha escrit la germana d'Olga en el seu compte oficial de Twitter.

En el text, la família de la concursant de 'Supervivientes' ha condemnat els atacs que han sorgit arran del testimoni de Rocío Carrasco per Telecinco.

Segons al·lega el despatx Advocats Lazarraga-Hinojosa, al documental «s'expressen opinions que vulneren el dret a la presumpció d'innocència (art. 24 CE), el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la seva imatge (art. 18 CE), injuriant i calumniant reiteradament a Donya Olga Moreno Obrero i a la seva dignitat personal».

Davant aquesta situació, la família Moreno adverteix que està disposada a interposar accions legals que serveixin per frenar els atacs i reparar els danys soferts.

Una amenaça que va dirigida a tot el món. Incloent «productores, els seus col·laboradors, presentadors o qualsevol altre que a les xarxes socials injuriï, calumniï, difami a la Sra Raquel i Dª Olga Moreno Obrero o algun membre de la seva família».