Jorge Javier al plató de 'Supervivientes 2019'

‘Supervivientes’, a punt d’un fitxatge bomba

Una famosa dissenyadora de moda ha rebut una oferta per part de la productora del ‘reality’

Supervivientes’ arriba d’aquí a poques setmanes i la productora continua buscant el seu fitxatge estrella. Ja s’ha especulat molt sobre els concursants que podrien participar en el ‘reality’, com el de Rocío Flores, la filla d'Antonio David i Rocío Carrasco,Maite Galdeano, la mare de Sofía Suescun, o Bertín Osborne, tot i que la seva dona ho ha negat,  Aramís Fuster, que ha rebutjat participar-hi, i, fins i tot, l’exlíder de Ciutadans Albert Rivera o Carla Ortiz, la neboda de la reina Letícia.

Ágatha Ruiz de la Prada podria participar a 'Supervivientes'

Ara, el nou nom que ressona és el d’una famosa dissenyadora de moda que, segons ha anunciat ‘LOOK’, hauria rebut una oferta per part de la productora del ‘reality’ de Telecinco. Així, una possible concursant de ‘Supervivientes’ podria ser Ágatha Ruiz de la Prada  que actualment estaria estudiant la proposta, ja que encara no l’ha acceptada, però tampoc l’ha rebutjada.

Per tant, ara per ara no ha res tancat i  Ágatha encara està pensant si aventurar-se a viatjar fins a Hondures per participar a ‘Supervivientes’ o rebutjar l’oferta, darrere de la qual estaria Paolo Vasile, segons el portal web citat. Actualment la dissenyadora no està en un dels seus millors moments, ja que s’ha separat de Luis Miguel Rodríguez i, potser, acceptar participar en el ‘reality’ seria una bona oportunitat per canviar d’aires i viure una aventura nova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Como cada año en Pamesa Cerámica, presentando mi nueva colección Agatha 21

Una publicación compartida por Agatha Ruiz de la Prada (@agatharuizdlprada) el

També et pot interessar...