Concursant a '¡Ahora Caigo!'

'Ahora Caigo' viu el moment més surrealista de l'any amb la resposta d'una concursant

Letícia, concursant del programa d'Arturo Valls, va inventar-se la resposta d'una pregunta esportiva

L’humor i el nerviosisme són dues de les característiques del programa ‘¡Ahora Caigo!’, que llença els seus concursants al buit quan fallen. En els últims segons del temporitzador és quan apareixen les respostes més curioses i surrealistes, com la que va donar Letícia aquest dimecres.

Letícia, concursant del programa d'Antena 3, va donar una de les respostes més estrambòtiques a una pregunta esportiva.  Va posar-se nerviosa quan li van preguntar: «Quin equip té l’ós rentador ‘Indi’ com a mascota?».

Arturo Valls: «Tenim un rànquing amb les millors respostes i acabes d'entrar»

La concursant es va quedar mirant a la pantalla uns segons i, després de dubtar, va intentar endevinar la resposta amb les lletres del panell dient «Malakito de Memphis», resposta que va fer riure a Arturo Valls. Però quan quedaven deu segons va tornar a intentar-ho amb «Aladino de Múrcia» sense èxit.

Quan quedaven pocs segons va passar la pregunta al seu contrincant que va respondre tranquil·lament «Atlético de Madrid». El presentador va aprofitar per explicar que «tenim un rànquing amb les millors respostes i acabes d’entrar a les cinc millors amb ‘Malakito de Memphis’» i, entre riures, va afegir: «Al top sis arriba... ‘L’Aladino de Múrcia’!».

Letícia es va justificar assegurant que «no m'agrada el futbol», però el presentador va punxar-la dient «és que l'ós rentador t'ha despistat». A les xarxes, però, les respostes tampoc han passat desapercebudes.

 

També et pot interessar...