▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

'¡Ahora caigo!', de dol: mor una de les persones més estimades del programa

L'espai presentat per Arturo Valls ho ha comunicat a través de xarxes socials

Arturo Valls durant el 66è Festival de Sant Sebastià
'¡Ahora caigo!', de dol: mor una de les persones més estimades del programa | GTRES

Un dels concursos de la televisió que genera més interès i diversió és, sense cap dubte, '¡Ahora caigo!' d'Antena 3. Fa uns dies es parlava d'aquest programa perquè el seu presentador, Arturo Valls, donava a conèixer que anaven a introduir alguns canvis. D'aquí ve que anunciés l'arribada d'una emocionant prova final.

No obstant això, avui és notícia per un altre motiu. En concret, perquè s'ha produït la defunció d'una de les persones més estimades d'aquest espai. Ens estem referint a Paquillo Gogó, un dels espectadors habituals que havia aconseguit ser protagonista en el citat concurs.

Qui és Paquillo Gogó?

L'humor, l'espontaneïtat i la naturalitat d'Arturo Valls són, sense cap dubte, diverses de les claus de l'èxit que té aquest programa d'Antena 3. No obstant això, en aquest també influeixen de manera notable les intervencions d'alguns membres del públic present.

Ens estem referint a persones que, amb la seva desimboltura, han aconseguit convertir-se en imprescindibles de l'espai. I entre aquests es trobava Paquillo Gogó. Aquest home havia passat a ser un dels habituals en les graderies del concurs, i això s'havia degut a la seva alegria. En més d'una ocasió va animar les tardes amb les seves paraules i amb els seus balls. És més, fins i tot ell és l'autor d'una cançó improvisada ja mítica del concurs. Ens estem referint a la de 'El euro guarda silencio'.

'¡Ahora caigo!' dona a conèixer la trista pèrdua

Com hem esmentat, la mort de Paquillo ha generat una gran tristesa en tot l'equip del programa '¡Ahora caigo!'. Per això, aquest espai d'Antena 3, a través de les seves xarxes socials, ha volgut compartir el seu dolor i donar a conèixer la tràgica pèrdua als espectadors.

Ho ha fet a través del seu compte de Twitter. En aquesta ha pujat un vídeo amb algun dels millors moments de 'Gogó' i l'ha acompanyat de les següents paraules: «Bon viatge, company. Allí on estiguis, segur que t'has emportat el teu ritme i el teu bon humor. Et recordarem amb estima».

Palmira, una altra habitual del programa, li ret homenatge

A més de Paquillo, hi ha una altra persona del públic de l'espai que ja és habitual en ell i que s'ha convertit en una altra peça clau d'aquest. Ens estem referint a Palmira.

Ella, res més conèixer la mort de Paquillo, no ha dubtat tampoc a rendir-li unes paraules molt emotives. Així, ha compartit un vídeo on apareixen els dos junts ballant. I a aquest ha afegit aquest missatge: «Paquillo, gràcies per tants bons moments. Les meves condolences a la teva esposa i tota la teva família i afins. Descansa en pau, amic».

Els espectadors mostren les seves condolences

No sols l'equip del programa i Palmira han volgut donar el seu particular homenatge amb Paquillo Gogó. També són molts els espectadors del concurs que han aprofitat les xarxes socials per a tenir un record cap a ell o donar-li el condol als seus éssers estimats.

Bona mostra d'això són missatges com ara aquests:

  • «Aquest senyor era molt simpàtic i m'agradava veure'l en el programa. Els meus més sincers condols als teus familiars i amics. a. c. s.».
  • «Ho sento molt per vosaltres. Us envio el meu més sincer condol. És veritat que era una alegria veure com s'ho passava de bé. Se'l trobarà a faltar. Que descansi en pau».
  • «Acabo de conèixer la notícia i se m'ha encongit l'ànima. Gràcies al programa per acollir amb tant d'afecte a persones majors. Crec que és únic. Gràcies, Arturo, per considerar-lo company».
  • «Quan vaig ser de públic vaig tenir la sort de poder estar assegut al seu costat i era una persona meravellosa. Quina pena! El meu condol a la família».
  • «Trobarem a faltar la seva alegria i el seu ritme. El meu més sentit condol».

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari