Aída Nízar no va patir un infart, sinó una hipotèrmia, segons la seva mare

Segons s'ha pogut saber, els problemes han aparegut com a conseqüència d'un sobreesforç de la periodista

Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes
Aída Nízar només va sofrir una hipotèrmia | Telecinco

 

Fa uns dies, tothom es va endur un ensurt en saber que Aída Nízar, concursant del ‘reality’ xilè de supervivència extrema ‘Resistiré’, havia estat ingressada a l’hospital a causa d’un infart. El que s’ha sabut ara però, gràcies a la mare de la concursant, és que el fet que ha dut a Aída Nízar a acabar en un hospital ingresada ha estat una hipotèrmia, condició molt més lleu. Després de passar tot el cap de setmana ingressada en observació, Aída Nízar ja ha retornat al concurs.

 

Mari Ángeles aclareix els motius de l'ingrés

La seva mare, Mari Ángeles, ha volgut revelar el motiu del seu ingrés per acabar amb tota mena de rumors i especulacions sobre un possible atac cardíac i tranquil·litzar així els seus seguidors: «Va ser ingressada després de sofrir una hipotèrmia greu. És mentida que hagi tingut un infart. He estat constantment informada del seu estat de salut i gràcies a Déu està bé. Només ha estat un ensurt, però fins que no han comprovat que es trobava realment bé no li han donat l’alta».

 

Tot sembla indicar que la hipotèrmia va ser provocada per un sobreesforç que va realitzar la concursant durant una de les proves del concurs.  Es tractava d'una prova de resistència en la qual havien de submergir el seu cap en un cubell ple d’aigua. A més a més, els companys de ‘reality’ d’Aída Nízar ignorarien per complet el que li hauria succeït, pensant-se que la seva absència del programa seria deguda a un retir en un balneari perquè Aída descansi.

Aída Nízar a Xile, tan controvertida com sempre

Aída Nízar segueix com sempre i la seva actitud en els ‘realities’ no ha canviat d’ençà que s’estrenés com a ‘animal televisiu’ a ‘Gran Hermano’. El seu ego, la seva sinceritat desmesurada i les seves provocacions, fan d’ella una persona amb la qual és difícil conviure, i els concursants de ‘Resistiré’ ja han tingut les seves primeres discussions fortes amb ella.

Tot i això, fora del concurs, Aída Nízar compta amb un suport considerable per part del públic. En una enquesta a Twitter que realitzava el programa per sondejar l’opinió d’ella, a la pregunta de si creien que Aída era intel·ligent, el 78% del públic va contestar que la consideraven intel·ligent i directa, mentre que el 22% volien que fos eliminada. En una altra enquesta realitzada a Twitter, Aída apareixia com a preferida dels espectadors junt amb un altre concursant.


Comentaris

envia el comentari