Aída Nízar torna a la televisió de la mà de MTV

La polèmica col·laboradora concursarà en un 'reality' de supervivència extrema

Aída Nízar torna a la televisió
Aída Nízar torna a la televisió | LECTURAS

Després d’un temps allunyada del focus televisiu, ‘l’escollida per Déu’, Aída Nízar, tal com ella mateixa es defineix, tornarà a la televisió per formar part d’un ‘reality’ extrem. Al cap d’un temps d’haver-la vista en diversos concursos de Telecinco i també com a col·laboradora de ‘Sálvame’, Aída Nízar tornarà a participar en un concurs on de ben segur mostrarà el seu caràcter conflictiu i la seva superioritat moral per la qual és famosament coneguda.

El portal Cotilleo.es desvelava que Aída Nízar, actualment treballant a Itàlia amb la presentadora Bárbara D’Urso, s’embarcava en una nova aventura televisiva. Concretament, les gravacions començaran a Xile en unes setmanes, i es tractarà d’un ‘reality’ extrem, cosa que ens assegura veure el personatge més controvertit del panorama televisiu embogint davant les càmeres com només ella ho sap fer.

 

 

Un concurs d'aventura extrema

El programa s’anomenarà ‘Resistiré’ i s’emetrà a MTV sota la producció de Mega, amb una recompensa final ben generosa: 500.000 euros. En ell hi conviuran 23 persones de caràcters molt diferents en unes condicions molt pitjors que les que pateixen els concursants de ‘Supervivientes’ per exemple, un ‘reality’ en el que Aída Nízar ja va participar.

 

Aída Nízar s'enfrontarà a condicions molt extremes en el nou 'reality'
Aída Nízar s'enfrontarà a condicions molt extremes en el nou 'reality' | EUROPA PRESS

A més a més, el concurs durarà 3 mesos i els participants estaran sotmesos a proves físiques molt dures per aconseguir la seva subsistència, en unes condicions difícils que faran la convivència més complicada del que ja pot arribar a ser en aquest tipus de concursos.

 

 

Més rostres coneguts

De moment no han transcendit gaires detalls del format, tot i que hi hauria un altre personatge televisiu que estaria en les quinieles per entrar al concurs ‘Resistiré’: Oriana Marzoli. Aquesta, ha participat anteriorment en diversos ‘realities’ amb la particularitat que en tots ha acabat abandonant.

 

L’últim i escandalós cas va ser el de ‘GH VIP 6’, concurs que va abandonar només 48 hores després d’haver-hi entrat i que va ser un tema molt sonat a causa de la reprimenda que li va etzibar el presentador Jorge Javier Vázquez. Per ara no se sap si tornarà a llançar-se a l'aventura d'un nou concurs, ja que tot fa pensar que li farien falta encara alguns detalls per acabar de decidir-se a tirar endavant la seva participació en el programa.

 


Comentaris

envia el comentari