Fotomuntatge d'Ainhoa Arteta i Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana ho revela: «Ainhoa Arteta ha estat a punt de morir»

Ella és molt amiga de la soprano

Des de fa dies Ainhoa Arteta és protagonista de l'actualitat i no per res positiu. Ho ha estat per la separació de la seva última parella, Matías Urrea, i perquè li han hagut de fer una amputació. I precisament per fer callar rumors de tot això, ha parlat una gran amiga de la soprano: Ana Rosa Quintana.

La periodista ha optat per explicar la realitat de la situació per la qual ha travessat la cantant lírica. Ha explicat que ha estat molt a prop de la mort. 

Ana Rosa relata el calvari viscut per Ainhoa Arteta

Moltes són les enraonies que en les últimes setmanes han circulat sobre l'estat de salut de la basca. Així, s'ha arribat a publicar que havia patit un infart i que per culpa d'aquest li havien amputat diversos dits.

Doncs bé, ara la presentadora a El programa d'AR ha volgut relatar la veritat. Ho ha fet dient: «He estat escoltant últimament moltes coses i jo vull tranquil·litzar una miqueta a tot el món. L'Ainhoa és amiga meva, però és una amiga molt pròxima».

«Jo estava amb ella a Sevilla a l'hospital el dia que li van donar l'alta. No ha tingut un infart. Ha tingut un còlic nefrític, una intervenció, la pedra havia d'estar en mal lloc i no sabem si ja hi havia una infecció».

«El cas és que ha de ser traslladada des d'El Puerto de Santa María fins a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla en helicòpter en estat molt greu. Està uns deu dies a l'UCI, surt d'allà i ha estat en planta un mes».

«Li han hagut d'amputar una falange d'un dit de la mà dreta i una petita falange d'un peu. Però aquesta no li impedeix caminar».

Una vegada relatat tot el que ha patit la soprano, Ana Rosa ha reconegut que aquesta es troba ara «forta i sana. Una persona que ha estat a res de perdre la vida està portant molt bé el que li ha succeït».

«S'està rehabilitant perquè quan un està a l'UCI i en un hospital tant de temps, cal fer una rehabilitació. Però està bé, serena i no té cap problema. Es troba acompanyadísima dels seus amics».

De la mateixa manera, ha donat més detalls del present d'Arteta. Ho ha fet dient: «Està vivint a Bilbao, a prop del seu pare, de la seva família i amb el seu fill. I també molt a prop de la seva filla».

«Parlo amb ella constantment i l'he vist guapa, prima, amb força, amb energia. És una persona que amb tot el que ha viscut i amb el que ha triomfat a tot el món, ens dona una lliçó a tothom. És una lluitadora nata».

En aquest punt ha manifestat una cosa que la seva amiga té al cap. Ha dit: «Si ella pensava que no tornaria a veure els seus fills, ja que haver perdut la falange d'un dit, no li agrada a ningú, però el porta estupendament. Ho porta fins i tot amb humor».

Ana Rosa Quintana parla de la ruptura sentimental d'Ainhoa Arteta

De la mateixa manera, la periodista no ha dubtat a manifestar-se sobre la recent ruptura sentimental de l'artista. Això sí, en aquest cas ha estat cauta i poc clara. Ha dit: «Jo no entraré en la seva separació perquè és una cosa que és dels dos».

«D'aquest tema ella no ha parlat res i ni en parlarà perquè en aquest moment té coses més importants. I si ella no ho ha fet, no seré jo qui ho faci».