Els nervis traicionen Aitana en la seva 'tornada' a OT

La cantant catalana, molt emocionada, no va fer la millor interpretació del seu nou single 'Teléfono'
Imatge d'Aitana en el plató d''Operación Triunfo' | TVE

 

Tots som humans i tots podem tenir un mal dia i sembla que això és el que li va passar aquest dimecres a la cantant Aitana Ocaña. La que va ser una de les estrelles de l'edició 2017 d''Operación Triunfo', va tornar al plató del programa de TVE per interpretar el seu primer single 'Teléfono' i els nervis i l'emoció li van jugar una mala passada. 

 

L'artista catalana va ser una de les convidades de la gala 1 de la nova edició del 'talent show' musical que es va emetre la nit del dimecres 27 de setembre. Després de totes les actuacions dels actuals concursants, va arribar el torn de la cantant de Sant Climent de Llobregat. El fet de trepitjar de nou un escenari que ha significat tant per ella va fer que comencés tard, que no fes una bona actuació vocal i que la veiés molt nerviosa.  

 

La cantant es va disculpar a través de les seves xarxes socials

Minuts després, ella mateixa va reconèixer en el seu compte de Twitter que lamentava «no haver pogut controlar la meva emoció» i es disculpava per la seva actuació. Tot i això, agraïa el suport que un cop més li van donar els seus fans. 

 

A més d'aquesta primera disculpa, la cantant també va compartir una extensa carta on explicava com se sentia després d'un dia tan emocionant. Reconeixent que és una persona molt transparent relatava que «no sé ocultar els meus sentiments, el meu dolor, la meva alegria, la meva nostàlgia, la meva pena, la meva tristesa». 

 

 

Les xarxes van reaccionar amb sorpresa a l'actuació de la catalana 

La seva actuació va ser una de les més comentades a les xarxes. Twitter es va omplir de missatges on es barrejava la incredulitat amb la crítica, davant de la que, possiblement, va ser la pitjor actuació d'Aitana en el programa que li ha donat la fama.