Vídeo: Resolt un dels grans secrets de Paz Padilla per a les Campanades

El pentinat va rebre centenars de comentaris a les xarxes socials

Sens dubte el recollit que va lluir Paz Padilla la nit de les campanades va ser un dels detalls més comentats a les xarxes socials, juntament amb el vestit de Cristina Pedroche. Acostumats a pentinats molt curats i fins i tot clàssics, la presentadora de Telecinco va voler innovar i portar un pentinat que sens dubte, passarà a la història de les campanades del nostre país.

El pentinat havia de ser un mirall del qual Paz Padilla volia transmetre en aquella nit tan especial. La presentadora volia trencar els motlles i sobretot, divertir-se en un dia tan senyalat. Per això es va permetre aparèixer en pijama, per a més tard, mostrar el seu veritable vestit de color blanc.

  

Tenint això com a base, la presentadora, juntament amb el seu perruquer, Alberto Dugarte, van dissenyar un pentinat esbojarrat i molt voluminós, que no va passar desapercebut per ningú. Segons ha explicat la presentadora, no buscaven que el pentinat l'afavorís, sinó que fos divertit, ben treballat i sobretot, original.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SEÑORES! El Peinado más polémico de la historia de las Campanadas... trending topic durante toda la emisión 😱 No queríamos ir de guapos, ni de elegantes... Simplemente queríamos ser diferentes, que empezarán el año con Espectáculo y muchas Risas... LO CONSEGUIMOS! Para hacer lo mismo de siempre, tenemos todo el año... #elpeinadodepazpadilla Gracias @paz_padilla por confiar en mí en este momento y gracias @mediasetcom @telecincoes . Gracias @playextension sin vuestras extensiones esto no sería posible! Mi marca de confianza @livingproof_spain Los mejores! Y mi niña @alba.aranlo que eres lo más! #campanadas #telecinco #mediasetespaña #hairstyle #hair #hairs #peluqueria #show #espectaculo #madrid #spain #makeup #makeupartist #maquillaje #maquiagemx

Una publicación compartida de Alberto Dugarte ® (@albertodugarte) el

El que no van recollir les càmeres

Paz Padilla ha explicat que just quan es van apagar les càmeres va anar corrents a buscar al seu perruquer per a demanar-li que li desfés el pentinat, per així deixar descansar el seu cabell i poder seguir gaudint de la festa sense gaires preocupacions.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari