YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'escena final a 'La Isla de las Tentaciones' que ha fet saltar totes les alarmes

Ha deixat bocabadats tots els espectadors del popular programa de Telecinco

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
L'escena final a 'La Isla de las Tentaciones' que ha fet saltar totes les alarmes |Catalunya Diari

Des que va donar inici la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones', les seves gales repeteixen èxit setmana rere setmana, ja que aquest programa, presentat per Sandra Barneda, aconsegueix sorprendre en tot moment als espectadors.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així, quan pensen que ja no pot succeir res més interessant, sorgeix una altra situació que els torna a deixar amb la boca oberta. I això és precisament el que va passar ahir a la nit. El públic va quedar perplex davant la victòria per 'KO' de Lucía enfront de Manuel a la foguera de confrontació.

I també per la intimitat que Jesús que va viure només sota els llençols. Però hi va haver més. L'escena final del programa, amb la qual es va avançar què passaria en la pròxima foguera, està portant cua perquè no hi ha altra cosa de la qual es parli des d'ahir a la nit.

La novetat de la pròxima gala

Aquesta tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones' està portant amb si diverses novetats respecte a temporades anteriors. I bona mostra d'això és que ha aconseguit molt protagonisme, per exemple, el que s'ha donat a conèixer com l'alarma de la temptació.

Doncs bé, la pròxima gala estarà marcada per una altra novetat més. En concret, pel fet que els nois que participen amb les seves xicotes es veuran cara a cara amb els temptadors d'elles. Vaja, que la tensió està assegurada.

Jesús i Isaac es veuran les cares

Precisament per donar compte d'aquest canvi que s'introdueix en la dinàmica del programa, a la gala d'ahir es va emetre un avanç en els segons finals. I aquest avanç va permetre descobrir que Isaac ('Llop'), el temptador de Marina, estarà cara a cara amb el xicot d'ella (Jesús). Aquesta situació farà que 'saltin espurnes' entre tots dos, és clar, perquè cal no oblidar que aquest últim ha vist a la seva noia tant besar-se amb Isaac com també tenir relacions sexuals.

Des que Marina i Isaac van començar a flirtejar, Jesús ha tingut tota mena de qualificatius per al solter. Caldrà veure si és capaç de dir-los també quan el tingui davant. Però, sigui com sigui, el moment d'aquesta trobada serà únic segons el poc que hem pogut veure. Concretament, en l'esmentat avanç es veu al temptador arribant a la foguera amb actitud fanfarrona, tant és així que porta a dir: «Alegreu aquestes cares, home, que ja és aquí el pare».

Unes paraules que no agraden gens a Jesús. Aquest apareix mirant amb absoluta cara de menyspreu al solter mentre no deixa de treure la llengua i prémer la mandíbula. Dos senyals aquestes que s'està contenint la ira i les ganes de 'cantar-li les quaranta' a aquest.

La reacció del públic davant l'avanç

Com hem esmentat, aquests segons d'imatges amb què es va tancar ahir a la nit la gala de 'La Isla de las Tentaciones' han deixat en tensió a tot el món. És més, els espectadors del programa han copat les xarxes socials parlant d'aquest 'gran moment', com diria Boris Izaguirre.

I hi ha opinions per a tots els gustos, des que els qui donen suport l'actitud d'Isaac i consideren que serà el guanyador de la 'batalla verbal' que es produirà, fins a altres creuen que Jesús explotarà i frenarà els peus al temptador. Sigui com sigui, la pròxima vetllada promet. No obstant això, reflex d'aquesta dualitat d'opinions són alguns dels comentaris que circulen ara per Twitter, per exemple:

  • «Quin fàstic el paperot de noi dur i dolentot que porta Isaac. Té tres hòsties».
  • «Pagaria per veure com Jesús li fica una plantofada en tota la boca al Llop».
  • «Hi haurà hòsties, jo ho veig».
  • «Jesús s'ho mereix, ell sap a què va i les banyes que es porta són com els que ha posat».
  • «M'ho diu a mi i Isaac acaba a la foguera».
  • «Jajaja, de veritat, quin percal».
  • «El pròxim programa serà brutal».

Comentaris

envia el comentari