L'alarmant inici de 'MYHYV' amb Jesús Vázquez: mínims històrics d'audiència

Els canvis produïts en el programa no han assortit l'efecte esperat

Jesús Vázquez amb els braços creuats en un programa de televisió
Els canvis produïts en el programa no han assortit l'efecte esperat | MEDIASET

Fa uns dies es donava el tret de sortida a la nova temporada de 'MYHYV', i ho feia tenint com a presentador a Jesús Vázquez i no a Toñi Moreno. Un canvi el qual Mediaset esperava que aconseguís augmentar el nombre d'espectadors, gràcies a la gran connexió que el presentador té amb la gent jove. 

No obstant això, fins al moment no s'ha aconseguit l'èxit esperat. De fet, tot el contrari. El programa on es busca l'amor i que fa més de dotze anys que està en antena està cultivant mínims històrics d'audiència. 

'MYHYV' no passa per un bon moment

A favor de fer-li un nou gir a l'espai i d'intentar millorar les seves xifres de teleespectadors, Mediaset va decidir introduir novetats. Així ha canviat de presentador i també ha establert una nova dinàmica a causa de la situació que s'està vivint amb el coronavirus. D'aquesta manera, ara els 'tronistes' conviuen amb tres pretendents, que van seleccionar després de diverses cites sense veure's cara a cara. 

No obstant això, aquestes modificacions no estan convencent al públic. Bona mostra d'això és que la màxima quota d'audiència que ha aconseguit el programa va ser el dia de la seva estrena. En concret, en aquell moment va obtenir un 4,9 % de quota de pantalla i 309.000 espectadors. 

És cert que l'estrena de Toñi Moreno al capdavant de 'MYHYV' va obtenir un 4,8 % d'audiència, però també ho és que des d'aquell moment amb ella el programa va anar augmentant. Tot i això, tot el contrari està passant amb Jesús Vázquez. Bona mostra d'això és que el passat dilluns va aconseguir un mínim històric de l'espai: 2,7 %. La resta de dies des de llavors el màxim que ha arribat a aconseguir ha estat el 3 %, que encara està molt lluny dels índexs que aconseguia la gaditana. 

Més causes d'aquest entrebanc

A més del canvi de presentador, hi ha altres aspectes que tampoc han agradat gens als seguidors del programa. En concret, ens estem referint a l'actual dinàmica del programa i també als nous col·laboradors. Exactament els espectadors, per exemple, han utilitzat les xarxes socials per queixar-se del fet que ja no estigui Sofía Suescun com assessora de l'amor. 

De la mateixa manera han criticat als fitxatges de dos extronistes com a consellers: Iván González i Oriana. Es tracta de dos famosos que no generen cap mena d'interès, que no realitzen aportacions remarcables i que sempre estan rodejats de polèmica i mala educació. 

Bones mostres d'aquestes queixes són missatges com «Només a la direcció d'aquest programa li passa pel cap posar a Oriana d'assessora, van cap a pitjor»; «Quina pena! Jesús Vázquez no queda gens bé en aquest programa de veritat»; «Oriana és una fatxa, 'choni' i 'cateta'». 

S'haurà d'esperar per a veure què passa a 'MYHYV'. I és que la direcció del programa ha de plantejar-se nous canvis si vol mantenir-se en antena i augmentar els seus nivells d'audiència. De moment, els que han fet no han funcionat.


Comentaris

envia el comentari