Alba Lago substituïrà Isabel Jiménez en els informatius del migdia a Telecinco

La periodista Alba Lago canvia els informatius matinals pels del migdia

Alba Lago en els informatius de Telecinco
Alba Lago en els informatius de Telecinco | INSTAGRAM

 

Telecinco ja té substituta per a la presentadora Isabel Jiménez, que acaba de ser mare i que estarà un temps de baixa maternal. Alba Lago serà l’encarregada de cobrir la seva absència; la periodista, que fins ara estava al capdavant dels informatius matinals, passarà a ser la nova cara dels informatius de les 15.00 h al costat de David Cantero. Isabel Jiménez s'acomiadava dels espectadors i dels seus companys aquest 29 de març, pocs dies abans de donar a llum el seu primer fill, Hugo, que ha nascut el 3 d'Abril.

 

Isabel Jiménez en el seu últim dia en els informatius
Isabel Jiménez en el seu últim dia en els informatius | TELECINCO

La trajectòria d'Alba Lago

Alba Lago és d’origen gallec i és una figura bastant coneguda pels espectadors, ja que fa un temps que presenta els informatius matinals de Telecinco i anteriorment havia presentat el temps. Ella mateixa ha explicat als seus seguidors que tornarà a la franja matinal un cop la seva companya Isabel finalitzi la seva baixa maternal.

El que serà el seu company de taula en els informatius del migdia, el periodista David Cantero, ja li ha donat la benvinguda a través d’una publicació: «Avui, novetats! Donem la benvinguda a Alba Lago que s’incorpora a l’equip de les 15 h mentre Isabel estigui de baixa maternal… Un plaer compartir taula i informació amb ella…(la fotografia és robada, sí)... A per totes!».

 

Alba Lago, de 34 anys, és una periodista aventurera, ja que segons podem veure en el seu perfil d’Instagram, ha viatjat arreu del món, visitant països com Sri Lanka, Senegal, Sud-est Asiàtic o França, entre altres.  A més a més, comparteix la seva passió pels viatges amb la seva parella Diego Losada, que presenta el programa de TVE 'Espanya Directo'.

El seu xicot Diego Losada, que també és periodista, és un apassionat de la música i lidera el seu propi grup d’'indie-rock’ anomenat Durden. Alba Lago, també és una periodista conscienciada amb les causes humanitàries, i segueix la labor que fa la seva germana com a membre de l'ONG ‘Health for África’, a la que ofereix el seu suport sempre que pot donant visibilitat als projectes que realitza. La seva parella també ha col·laborat amb les diverses causes humanitàries que promou l'ONG, com per exemple, quan va realitzar un concert amb el seu grup de música i els beneficis els va destinar íntegrament a la citada organització.

 


Comentaris

envia el comentari