Alba Carrillo de cara, somrient

Alba Carrillo abandona en directe: «S'ha acabat el joc»

Alba Carrillo abandona el plató de 'Secret Story' després d'una forta baralla amb Miguel Frigenti i Elena Rodríguez

Alba Carrillo va donar l'espantada aquest dimarts al plató de 'Secret Story' quan ningú s'ho esperava. Una baralla amb altres col·laboradors del programa presentat per Carlos Sobera va ser el detonant de l'abandonament. I és que la filla de Lucía Pariente va agafar les seves coses i va deixar al programa plantat davant la sorpresa de tots.

El cas és que l'exparella de Fonsi Nieto no va poder aguantar la pressió del debat que sol tenir lloc al plató del nou format de Telecinco. Una gran disputa verbal amb Miguel Frigenti i Elena Rodríguez, la mare d'Adara Molinero, va desencadenar la ira de Carrillo.

Sense cap remordiment, la model va marxar per no tornar, però no sense abans pronunciar aquestes paraules en ple directe: «Tu no li has de faltar al respecte a la meva mare». «Vinc aquí per opinar del concurs de la teva mare, si no estàs preparada queda't a la teva casa», li va respondre Frigenti molt alterat.

Després d'aquesta baralla i una publicitat, la col·laboradora va pensar que el millor era abandonar. I tant que ho va fer, encara que la seva mare, Lucía Pariente, era la gran protagonista de la gala amb la seva 'Línia de la vida'.

Alba Carrillo abandona enfurismada el plató de 'Secret Story'

«Alba Carrillo ha marxat del plató. Estava molt pujadeta i molt enfadada», va afirmar Carlos Sobera sense poder amagar el seu enuig amb la filla de la concursant. «No sé si tornaràs, però estaria encantat que tornis, puguis donar la teva versió dels fets i puguem parlar com a persones educades», va dir el presentador de 'Secret Story'.

Malgrat tot, Alba Carrillo va marxar i no va tornar a aparèixer durant tota la resta de la gala. Tot i això, sí que va aprofitar la sortida del plató per fer un directe a Instagram des del cotxe de producció, que la portava de tornada al seu domicili. «Deixen a Adara i a la seva gent que se'n pugin a sobre de tots», va dir molt indignada a les seves xarxes socials.

«Ara està en plató la mare d'Adara i Frigenti, avui estava molt il·lusionada. Però el que no es pot consentir és que t'insultin i et parlin per sota durant els vídeos. Aquí es queda 'Secret Story' amb la seva gent a la qual se li permet tot», va sentenciar la model madrilenya molt contrariada.

«Ja han aconseguit el que volen i l'organització no els atura»

Segons va dir, tot apunta al fet que ja no veurem més a la model durant la resta del 'reality'. «Jo no sé en els vostres treballs, però jo no deixaré que em vexin. Per a mi ha acabat el joc, ja han aconseguit el que volen i l'organització no els atura», va afirmar Alba.

D'altra banda i des del plató, Carlos Sobera pregava a la famosa model que pensés millor la decisió que havia pres i tornés al plató. Però, no hi va haver res a fer, ja que el seu empipament va ser tan gran que no hi va haver marxa enrere. Així mateix, cal assenyalar que fins i tot la mateixa Alba ha reconegut en els últims dies que no està travessant pel seu millor moment.

«Una vegada més ha marxat del plató perquè el programa hagi de triar si ella o jo, que és el que fa contínuament. Qui marxa quan no se li balla l'aigua és aquesta senyora, jo només he analitzat el 'reality' de la seva mare», va tancar Miguel Frigenti, qui es va mostrar impassible davant l'espectacle d'Alba Carrillo.