Alba Carrillo a la seva arribada al judici de separació el 24 de novembre del 2016

Alba Carrillo, acomiadada de Telecinco: «Ha traspassat línies vermelles»

La col·laboradora ha insultat greument els seus companys de 'Sábado Deluxe'

 Alba Carrillo s'ha convertit en un dels grans personatges de 'Sálvame'. De fet, està adquirint tant de poder que ha desafiat la direcció del programa. Recentment ha rebut un toc d'atenció per part dels responsables, ja que s'ha negat a complir la seva feina.

La model comparteix protagonisme amb la seva mare, Lucía Pariente, que aquest dissabte va seure a 'Sábado Deluxe' per a concedir una entrevista explosiva. En un principi, Alba va accedir a estar present a plató durant la intervenció de la seva mare, però va exigir un caixet massa elevat- «Això es negocia», va dir.

Lucía Pariente té molta repercussió en el món del cor perquè acaba de concursar a 'Secret Story'. Tot i això, la presència d'Alba a plató era necessària perquè la seva aparició al 'Deluxe' fos més atractiva per als espectadors. La model, però, no va voler participar a l'espectacle perquè considerava que li estaven fent «una trampa».

La mare d'Alba va signar un contracte per a sotmetre's al polígraf, i la jove es va assabentar que respondria a preguntes relacionades amb la seva vida sentimental. Va ser en aquell moment quan es va dirigir a Patricia, directora del programa, i li va assegurar que no entraria a plató.

Jorge Javier Vázquez, que té molt bona relació amb la tertuliana, va intentar que entrés en raó, ja que sabia que, si no feia el que li deien, rebria un càstig. El pla era que l'ex de Feliciano López col·laborés a la prova del polígraf de Pariente i després al debat de 'Secret Story', però els responsables del programa al final la van convidar a marxar sense participar en cap de les dues seccions.

Kiko Matamoros va lamentar l'acomiadament de la seva companya: «Hi ha coses que, coneixent l'Alba, no entenc. Crec que la Patricia decidirà que tampoc entri per s parlar de 'Secret Story', just ara que estava remuntant». El col·laborador pensa que Carrillo ha tirat per terra tot el que havia aconseguit els últims mesos.

Alba Carrillo, en perill: «La temporada que ve se'n va fora»

Lucía Pariente es va quedar desconcertada després de la discussió que la seva filla va tenir amb els directors de Telecinco. Jorge Javier Vázquez va anunciar que el lloc d'Alba corria perill perquè havia incomplert les normes i revolucionat els plans del programa.

«Jo crec que, malgrat que caigui bé, està entrant a uns camins molt complicats. Ha traspassat determinades línies vermelles fins que algú ha dit: "fins aquí", i la temporada que ve se'n va fora», va declarar el presentador.

Primer pla de la famosa discutint
Alba Carrillo perd la feina a Telecinco | Mediaset

Carrillo sempre s'ha caracteritzat per tenir un temperament molt fort, així que no va dubtar a marxar del programa. Quan es va assabentar que Lucía respondria a preguntes relacionades amb Santiago Burgoa, el seu últim nòvio, va demanar més diners. La directora s'hi va negar i ella se'n va anar en un estat de nervis preocupant.

Alba Carrillo esclata contra els seus companys: «Fastigosa»

Alba va perdre els papers i va ecplotar contra els més febles de 'Sábado Deluxe': la redacció. Rocío Durán, una de les integrants de l'equip, ha revelat el comentari que li va fer la model abans de marxar de les instal·lacions de Telecinco.

«M'ha dit que era una fastigosa i que no sabia d'on havíem tret la carrera de periodisme els redactors d'aquest programa». La reputació de l'ex de Fonsi Nieto està per terra, i cap company seu ha donat la cara per ella. Ni tan sols la seva pròpia mare, Lucía, que s'ha limitat a complir el contracte que havia signat.

Alba Carrillo somrient al carrer
Alba Carrillo ha tingut molts problemes amb Telecinco | GTRES

Jorge Javier va seguir endavant amb la prova del polígraf de Pariente, tot i que va reconèixer que el fet que l'absència de Carrillo els havia perjudicat. «Està clar que les preguntes que et farem tindrien més valor si hi fos la teva filla», va comentar a l'exconcursant de 'Secret Story'.