Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alba Carrillo aconsegueix fer fora el català Jordi González de 'GH VIP'

La coneguda model va assegurar que, si González deixava de presentar el 'reality', partitiparia «gratis»
La relació entre Jordi González i Alba Carrillo es va deteriorar  | CatalunyaDiari.cat

 

Les alarmes saltaven fa poc pocs dies, després de saber-se que el popular presentador català Jordi González ja no presentarà la nova edició de 'Gran Hermano VIP'. Una polèmica decisió de Telecinco que ha sorprès gran part dels seguidors del programa. Al llarg dels seus anys al capdavant del 'reality', gairebé ningú s'ha atrevit a posar en dubte la gran professionalitat de González.  

 

De fet, pròximament estrenarà un nou format, anomenat 'Hechos reales', que estarà dedicat a rememorar els esdeveniments més importants que han tingut lloc en els darrers 25 anys al nostre país, i que van causar una gran commoció a la societat. Es tracta d'un espai que arribarà a la petita pantalla el pròxim 15 de juliol, un cop hagi acabat el Mundial de Futbol de Rússia. 

 

Ara bé, sí que hi ha hagut una persona que no ha dubtat a criticar obertament Jordi, fins i tot en la seva presència. Es tracta d'Alba Carrillo, exconcursant de 'Supervivientes' i model', que ha obert una veritable guerra amb el presentador. A l'exparella de Feliciano López, que actualment travessa un dels seus millors moments al costat de David Vallespín, no li van agradar gens uns comentaris que el presentador li va fer l'estiu passat enmig d'un programa. 

«És molt popular però jo no la suporto»

Tot va començar quan Jordi González va decidir presentar una de les tertulianes del programa, concretament l'advocada Teresa Bueyes, amb unes paraules més que qüestionades. «Teresa Bueyes era fins fa res l'advocada d'una persona que és coneguda des de fa un quart d'hora, i que es creu famosa, algú a qui no suporto», va assegurar el català, per afegir posteriorment que «és molt popular però jo no la suporto i no diré mai més el seu nom». 

 

Tot i que no va mencionar la model de forma directa, tothom va entendre que estava parlant d'Alba Carrillo, que acabava de tornar de l'illa de 'Supervivientes', i tenia oberts diversos fronts judicials amb les seves darreres parelles, Fonsi Nieto i Feliciano López. 

 

Imatge d'arxiu de Jordi González | Mediaset

Alba Carrillo, decidida a fer fora Jordi González

La resposta de la model no va tardar a arribar, i és que Alba Carrillo no acostuma a ser una persona que es moderi gaire quan alguna cosa no li agrada. En concret, preguntada sobre els comentaris de Jordi, es va limitar a assegurar que «el comentari d'aquest senyor... Doncs com molts altres comentaris». 

 

Això no va ser l'únic senyal que alguna cosa no anava bé entre els dos, ja que, en ser preguntada si la seva mare, Lucía Pariente, estaria disposada a participar a 'GH VIP', ella va contestar que «anirà quan canviïn el presentador». «Si fan fora Jordi González aniré a 'Gran Hermano VIP' gratis», va continuar.

 

En definitiva, sembla que la suculenta resposta de Carrillo va ser decisiva perquè Telecinco decideixi canviar de presentador. Ara, cal esperar a veure si les dues concursants efectivament participaran en la nova edició de 'GH VIP', o si va ser una cosa del moment.