YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Greus acusacions a una estrella de 'Sálvame': «Massa temps al bar»

Alba Carrillo ha deixat caure 'la bomba'

Alba Carrillo no té pèls a la llengua. I menys quan se sent atacada i menyspreada. La col·laboradora de Telecinco ha esclatat durament contra una estrella de la cadena. L'ex de Feliciano López no oblida aquells qui l'han posat fina mentre concursava a 'Gran Hermano VIP'. Finalista de l'edició, Carrillo ha retret a María Patiño haver tret a la llum el seu càsting per presentar el programa 'Cámbiame'. No li va fer gens de gràcia i, a més, acaba de fer públic el poc afecte que té a Patiño.

«S'encalla més que una pistola de fira»

En una entrevista a ala revista 'Lecturas', la model ha fet pública la seva emprenyamenta amb l'estrella de Sálvame. «S'ha portat molt malament. Se n'ha rigut de mi, ha posat al seu programa càstings d'Irene Junquera i meus», explica.

«Estàvem intentant buscar feina a la televisió, hauria de ser més comprensiva», afegeix. I lluny de deixar-ho aquí, ha continuat arremetent contra la presentadora de 'Socialité' amb duresa: «S'encalla més que una pistola de fira i la seva és una feina remunerada. Jo estava fent una prova. Llegir d'una pantalla i posar-te unes plataformes no et fa presentadora».

«Massa temps al bar»

La finalista de 'GH VIP' en tenia encara més per a Patiño. Molt enfadada amb la col·laboradora de 'Sálvame', assegura també a la publicació que la col·laboradora no li cau bé. «No és qui per donar-me lliçons de moral, no els hi admeto. Li agrada tirar bales contra mi. Mai li he caigut bé, però és mutu», deixava caure. «Muralles més altes han caigut», afegia abans de deixar caure la 'bomba'.

La model feia referència de seguida al bar 'La Murralla', que freqüenten els col·laboradors de Telecinco: «María Patiño passa massa temps al bar del davant». Ara queda esperar a veure la reacció de l'estrella de 'Sálvame' a la dedicatòria d'Alba Carrillo.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari