Imatge del logo de 'Gran Hermano'

Alba Carrillo destapa l'important problema mèdic que ha patit dins de 'Gran Hermano VIP'

La concursant ha explicat el perquè de la seva actitud dins del programa

Malgrat i que els espectadors creuen saber tot el que passa dins de 'Gran Hermano VIP', la vida en directe les 24 hores guarda informació confidencial que queden entre els concursants i el programa.

De fet, algunes d'aquestes dades són de caràcter personal i íntim, però en aquesta ocasió  els nervis han fet que Alba Carrillo fes partícip als espectadors d'un problema mèdic que patia des de fora del concurs  i que ha arrossegat durant els tres mesos que ha estat a la casa de Guadalix.

L'explicació a les llargues hores de son

El programa d'aquest vespre estava destinat a fer un debat final entre finalistes, espectadors i col·laboradors i després que dos missatges referits a Alba Carrillo es referissin a les llargues estones que passava en el llit agitada o dormint, la concursant ha volgut fer un pas endavant. La model ha explicat que va entrar al concurs amb una forta depressió al que va associat un tractament mèdic. Per si no n'hi hagués prou, ha afegit que se li ha augmentat la dosis de medicament i que això donaria sentit a les estones que es troba descansant dins del programa.

També et pot interessar...