Alba Carillo la lia en directe: Belén Esteban treu fum

La col·laboradora ha opinat de la mort d'Humberto Janeiro sense pèls a la llengua

Imatge d'arxiu d'Alba Carrillo
La col·laboradora ha opinat de la mort d'Humberto Janeiro sense pèls a la llengua | Telecinco

La mort d'Humberto Janeiro ha suposat un cop molt dur per a la família de Jesulín de Ubrique. La pèrdua, a més, ha generat una allau de polèmiques en alguns programes de televisió.

'Viva la vida' va informar de la trista defunció d'Humberto Janeiro als 76 anys, després de patir un xoc sèptic fa uns dies, que no ha pogut superar i li ha provocat una fallada multiorgànica. La notícia deixava tot el plató del programa commocionat.



Després del trist anunci al plató del programa de Telecinco, Alba Carrillo va deixar anar unes paraules que van resultar força desafortunades. La model no va dubtar en posar Belén Esteban, exnora del difunt, pel mig. Carrillo va comparar el cas de la col·laboradora de ‘Sálvame' amb el seu, quan es va morir fa uns mesos l'avi del seu fill, pare de la seva exparella, Fonsi Nieto.


Alba Carrillo ataca Belén Esteban en directe

Alba Carrillo va voler opinar en directe de la situació i va assegurar que Belén Esteban hauria de trucar al pare de la seva filla, Jesulín de Ubrique, per donar-li el condol per la mort del seu pare. Aquestes declaracions van provocar un autèntic enrenou a plató, ja que la de Paracuellos no té cap mena de relació amb el torero, sinó tot el contrari, existeix més aviat un conflicte.



La model ha comparat el cas amb la defunció del pare de Fonsi Nieto, el seu ex. Cal recordar que el seu exsogre va perdre la vida de manera sobtada i ella, malgrat les diferències que tenia amb Fonsi, va tenir el bonic gest de mostrar les seves condolences a les xarxes socials. Alba Carrillo creu que el seu exemple és el correcte i que Belén Esteban hauria d'aparcar les diferències i trucar a Jesulín.



La model també ha animat Andreita, filla de Belén i neta del difunt, a fer el pas. Després de sortir en directe el nom de la filla de Belén Esteban, Carmen Borrego va haver de parar els peus a Alba Carrillo i li va pregar que no parlés de la jove, ja que ella ha decidit ser anònima i no vol formar part del focus mediàtic.



Ara està per veure la reacció de Belén Esteban. Segons apunten alguns mitjans, la col·laboradora de 'Sálvame' estaria molt enfadada amb Alba Carrillo per posar-se de quatre potes en aquest assumpte tant privat com delicat.


Comentaris

envia el comentari