Alba Carrillo i Canales Rivera

Alba Carrillo enterra les il·lusions de Canales Rivera: «Em fa mandra»

Alba Carrillo renega de Canales Rivera en un gir de guió inesperat

Alba Carrillo ha estat notícia aquest dimecres a primera hora del matí després de l'exclusiva que ha publicat la revista 'Semana' en portada. La col·laboradora apareixia en unes fotos amb José Antonio Canales Rivera, tots dos solters, amb una actitud més que afectuosa.


Alba Carrillo i el torero José Antonio Canales Rivera han estat enxampats passejant pels carrers de Madrid. Les primeres declaracions han arribat aquest matí al programa on Carrillo col·labora, i que presenta cada dia Sonsoles Ónega.

Fins i tot, en algunes fotos, la nova parella de famosos sortia fent-se un petó, cosa que hores més tard Carrillo ha negat a 'Ya es mediodía'.

La model Alba Carrillo posant de braços plegats i somrient a un photocall
Alba Carrillo parla clar sobre Canales Rivera | GTRES

La col·laboradora no s'ha amagat per explicar els detalls d'aquesta relació inesperada de la qual pocs s'havien adonat. Només els seus millors amics coneixien la relació entre els dos tertulians de Mediaset.

Alba Carrillo: «No som parella com a tal, som amics»

Sonsoles ha engegat el programa amb un comentari indiscret dirigit a Alba Carrillo, sorneguera. «Aquest plató no sé què té, però dóna amor», ha deixat anar Ónega. La tertuliana lluïa una samarreta amb el lema 'Psycho drama', i amb ella també hi havia l'examant de Canales, Marta López.

En veure el vídeo que li han posat de la seva trobada inesperada amb Canales, Alba Carrillo ha estat clara i ha parlat del torero. «El primer que he de dir és que ell és molt col·lega de la meva mare i dels amics de la meva mare. Jo no he vist que m'estigui fent cap petó amb ningú, no facis cas del que digui la revista», ha aclarit.

Alba Carrillo de cara, somrient
Alba Carrillo afirma que només és amiga de Canales Rivera | GTRES

Així, Carrillo ha volgut deixar clar que «ell és solter, jo sóc soltera, és amic de la família, són molt amics, m'han parlat meravellosament d'ell i és un home fantàstic». 

Alba, però, no ha volgut oferir més detalls de la seva vetllada amb Canales Rivera i ha llençat pilotes fora sobre aquella nit. A més, ha insistit «no som parella, no com a tal, som amics… que m'agrada, és que està boníssim…», deia l'Alba, sense vergonya, en directe.

Unes paraules que han impactat Sonsoles, que ha comparat Canales River amb el seu ex, el tenista Feliciano López. Aquesta comparació no ha agradat a la filla de Lucía Pariente. «Ara ja no et diré res més perquè has esmentat el Feli, i a mi em sembla molt maco Canales, però que està boníssim», insistia Carrillo.

Alba Carrillo renega irònicament de Canales Rivera

Després de parlar sobre el seu 'affaire' amb Canales Rivera, Alba Carrillo s'ha vist aclaparada per la premsa quan sortia de les instal·lacions de Mediaset. A quarts de quatre de la tarda, la col·laboradora ha respost algunes preguntes d''Europa Press'.

Primer pla de Canales Rivera
Canales Rivera no esperava la resposta d'Alba Carrillo sobre la seva relació actual | Europa Press

Des del cotxe, ha tornat a remarcar que no es pot parlar «ni de parella ni de res». Per a ella Rivera «és amic, amic de la meva mare». «No estic oberta a l'amor, que em fa mandra, però sí a la luxúria. Pas de l'amor i dels homes», sentenciava Alba davant les reporteres, sorpreses per la fredor de la col·laboradora.

No sabem què pensarà d'aquest tipus de declaracions al nebot de Paquirri, que semblava tenir il·lusió amb Alba Carrillo. Però sembla que l'amor encara no ha tornat a trucar a la porta de manera definitiva.