Alba Carrillo esclata contra Marta Castro, la dona de Fonsi Nieto

A 'Ya es mediodía fresh' la model assegura que Fonsi està més pendent d'ella que de la seva dona

Alba Carrillo en el programa de Telecinco 'Ya es mediodía fresh'.
Alba Carrillo en el programa de Telecinco 'Ya es mediodía fresh' | Telecinco

Les dures declaracions d'aquesta setmana d'Alba Carrillo contra Marta Castro han encès la polèmica per un possible atac a qui va ser el seu suport durant la seva separació del tenista Feliciano López. El programa 'Ya es medodía fresh', on la madrilenya ara té el seu espai a la televisió, va ser l'escenari de les declaracions de Carrillo, que es van produir en respondre a les preguntes d'Isabel Rábago sobre la possible demanda que Fonsi Nieto li hauria posat.

La model, que a principis d'aquest mes anunciava el la separació de David Vallespín, no va dubtar ni un segon en disparar un comentari sobre la presumpta estabilitat del matrimoni entre el seu exnòvio i Marta Castro, cosa que va provocar que l'escenari s'encengués immediatament.

Diu que la relació entre Fonsi i Marta no és tan bona

Tot va començar quan la 'Supermodel 2007' va dir que Fonsi estava més pendent d'ella que de la seva pròpia dona: «Hauria de preocupar-se més per Marta», va dir. Després va explicar que la relació entre el DJ i la seva esposa no és tan bona com sembla ser i que Marta tampoc és tan bona com es creia.

Més tard, en el mateix plató, es va parlar d'una possible demanda de Fonsi a Alba, i els col·laboradors del programa li van preguntar a la model si podia entendre que «s'hagi sentit molestat perquè l'estàs acusant d'una situació personal i no entén per què l'has de nomenar?».

Alba Carrillo arremete contra Marta Castro, mujer de Fonsi Nieto.
Alba Carrillo ataca a Marta Castro, dona de Fonsi Nieto | Telecinco

 

Alba Carrillo va assegurar que Fonsi es preocupa més por ella

L'ex de Feliciano López va ser contundent en la resposta a la pregunta que li va fer la periodista de Telecinco i va refermar les seves paraules: «És veritat. Alba Carrilo ocupa molt d'espai en la seva vida. Hauria de centrar-se més en els seus». A això, Isabel Rábago li va preguntar com creia que Marta Castro es prendria aquestes paraules tan dures, tenint en compte que han coincidit en nombroses ocasions. Però Alba no es va aturar i va dir que ho desconeixia, «perquè ella és així i posa cara rígida i no s'immuta». «No sé entendre-la, ho sento», acabava.

«Marta ha estat bona amb Alba», van dir al plató

La polèmica no va acabar. Rábago va insistir que la sorprenien les paraules d'Alba quan tothom creia que d'alguna manera Marta l'havia ajudat després de la seva separació amb Feliciano López, a qui a model va amenaçar que publicaria intimitats seves si no li donava diners i la casa on vivien. Molta gent sap que Fonsi va recolzar a la seva exnòvia en aquell moment.

«Però si Marta i tu heu tingut bona relació», i Carrillo va respondre que això havia estat així perquè s'havia portat fantàsticament. La periodista va contestar que «ella també», i Alba, amb cara de no voler allargar més la qüestió, va donar-la per tancada amb un «bueeeenooo» que va deixar en silenci l'estudi del programa.


Comentaris

envia el comentari