Alba Carrillo es va quedar astorada en veure la fotografia del casament de Feliciano López

Alba Carrillo llança un ultimàtum a 'Ya es mediodia' i demana el comiat d'un company

El comentari s'ha pogut veure a través del Canal 24 hores

Alba Carrillo i Miguel Frigenti han viscut un acalorat cara a cara en el debat d'aquest vespre. El tertulià entrava en connexió a la casa per fer una pregunta a la concursant, però la mala relació que tenen entre ells ha acabat generant una forta discussió que ha acabat amb la model plorant i el periodista més exaltat del compte.

De mentre s'emetia la gala, els espectadors del canal 24 hores han pogut veure com Alba Carrillo parlava amb les seves companyes i era llavors quan llançava un ultimàtum a 'Ya es mediodia', el programa en el qual treballa actualment.

Miguel Frigenti el gran damnificat

Alba Carrillo ha estat molt clara i ha volgut llançar un ultimàtum a la direcció de 'Ya es mediodia', el programa en el qual treballa i on també hi col·labora Miguel Frigenti.  La model ha dit que si quan surti Frigenti segueix sent col·laborador del programa ella ja no hi tornarà i que per tant, en aquell moment s'acomiadarà del format que presenta Sonsoles Ónega. Per la seva banda, Miguel Frigenti s'ha mostrat contrariat amb les paraules de la model i ha dit que no és just que vulgui jugar amb la feina dels altres.

També et pot interessar...